Philips FC 7070/01 (aqua trio)

362
24.2.13 11:56

Philips FC 7070/01 (aqua trio)

Přeji krásný den,

Již dlouho uvažuji o koupi nějakého účinného čističe. Mám zkušenosti s parními mopy, ale ne moc valné, a sleduji poslední dobou Philips aqua trio. Čekáme i miminko, tak bych ráda něco co mi poslouží na častější udržování domácnosti - dost se nám doma práší. Ráda bych se zeptala, zdali má některá z vás zkušenosti s tímto čističem podlah zkušenost, případně zdali jste s jiným čističem moc spokojené. :)

Díky moc za postřehy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
764
19.3.13 22:57

Koukám že už to je chvilku, nekoupila jsi ho náhodou? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.13 08:49

@iveta299 Ještě ne, doufala jsem že ho tu někdo bude mít a poradí. Ještě vyčkávám a sleduju recenze na heurece kdyby nějaká přibyla a také ještě cena klesá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.3.13 09:48

Nepožádáme o slevu při koupi dvou kusů :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.13 10:00

@iveta299 :D Zatím jsem našla nejlevnější na aukru, tam je pod 8000 Kč i s dopravou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.3.13 10:46

Tak mu napíšeme že za 5.000,– vezmeme dva ne? :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.13 11:47

@iveta299 Tak to bych brala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jira472
14.4.13 19:56

Sice už je to starší debata, ale jak vysavač? Koupili jste?
Já jsem si ho pořídila někdy v únoru, taky jsem se vyptávala na diskusích, ale ani mě nikdo nereagoval, tak jsem šla do rizika.
Jako mašina je to dobrá, co se týče plovoucí podlahy a dlažby, tak naprosto super, za chvíli uklizeno, jen si teda člověk musí odklízet drobný nábytek z cesty, jako když jde stírat. Jediný problém který s ním mám a který mě fakt vytáčí je stírání lina :evil: Nevím čím to je ani kde se pořádně zeptat, ale tenhle stroj má jakousi kontrolku která, údajně při vysátí většího předmětu, nebo přemokření kartáčků vypne čerpadlo a přístroj pak jen vysává. No a když jdu stírat lino, tak mi to za to jedno setření kuchyně a obyváku udělá nejmíň jednou, dneska dokonce 3× a zprovoznit ho není otázka pár minut, ale musí být chvíli vypnutý, jinak se čerpadlo nespustí :( Vůbec nechápu proč to dělá, když nic velkýho nevysál a přemokřený taky není, vysávám s tím úplně stejně jako v prvním patře kde je plovoucka a tam to neudělá. Takže z banálního půlhodinového úklidu kuchyně a obyváku se stává boj na 2 hodiny, což mě fakt štve

• Citovat
  • Upravit
362
15.4.13 20:03

@jira472 Zatím jsem nekoupila, ale pořád váhám. My máme plovoučku a korkovou podlahu což mi přijde podobné jako lino, tak doufám že mě to dělat nebude. Tak drahý stroj, to by mě štvalo taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.4.13 20:29

@Evika87 @jira472tak my máme vinyl, tak doufám, že jestli ho koupíme, tak to nebude tohle dělat. Snad ho radši koupím přes e-shop, abych ho případně mohla do měsíce vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.4.13 08:53

@iveta299 Přes e-schop určitě - levněji ho stejně neseženeš. Ale vinil je jako plovoučka, takže to by mělo být v pohodě, snad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
16.4.13 09:09

@Evika87 špatně jsem se vyjádřila, mně šlo spíš o to, že si to musím nechat poslat (ikdyž bydlíme na konci světa tak se to tu dá od jednoho eshopu vyzvednout), ale to se na to prý zase nevztahuje možnost to do 14 dnů vrátit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.4.13 14:05

@iveta299 Já to pochopila :) Já jen že kromě toho že se to dá vrátit to má výhodu že je to levnější než v kameném obchodě. Já to chi taky poslat už jen kvůli tomu abych to případně mohla vrátit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jira472
30.4.13 13:52

Na plovoucce i na dlažbě je to v pohodě, krásně to jedzí a neblbne - i když mi příjde, že možná na plovouce to dělá trošku šmouhy - ale když jsem stírala mopem, tak jsem to tak nesledovala, teď to možná jen moc pozoruju - každopádně to nevypne. Ale na tom linu vždycky - i mi příjde že tam jako hůř jezdí - tak jestli se to pak jako sekne a myslí si že něco velkýho spolknul? :nevim:
Jako bylbý je, že pak dlouho trvá, než znovu to čerpadlo spustí, kdyby to stačilo očistit a zese zapnout a jelo se dál, bylo by to pohodlnější - to jsou holt ty moderní srtoje se spoustou „zázračných - ochraných“ funkcí :zed:
Nebo jsem třeba zrovna natrefila na nějakýho šuntíka - jeden kus ze sta - jenže nevím kde se doptat jestli je to normální, nebo ne a mám to dát reklamovat!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
362
30.4.13 14:04

Tak se zeptejte kde jste ho kupovala. Já ho koupila teď o víkendu, tak na něj ještě čekám, pak uvidím. Pokud by mi to dělal, tak poletí zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí