Parní mop - jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.8.13 15:24

Parní mop - jaký vybrat?

Ahojky, poradí někdo, jaký parní mop vybrat? Nejlépe na základě vlastní zkušenosti.
Už dlouho o něm uvažuji, ale nějak se nemůžu rozhoupat ke koupi.
Byla bych ráda za Vaše recenze - pozitivní i negativní.
Předem díky za každý příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
13.8.13 15:37

To mě také zajímá, jsem na tom asi jak ty, pořád vybírám zvažuji a pořád nic :lol:
Mě by spíše zajímalo, jestli je natolik výkonný jak prezentují :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
13.8.13 15:44

Omlouvam se, taky rada pockam na reakce :)

• Citovat
  • Upravit
20385
13.8.13 15:59

Ja mam ten z teleshopingu (dala mi ho tchyne, protoze ho taky dostala a nevyuzila jsem hrozne spokojena…). Ted tam maji ten 5v1 (takovy zeleny) a uvazuji o nem, tento pomalu odchazi…

Naprosta spokojenost… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 16:53
@pelikan21 píše:
Ja mam ten z teleshopingu (dala mi ho tchyne, protoze ho taky dostala a nevyuzila jsem hrozne spokojena…). Ted tam maji ten 5v1 (takovy zeleny) a uvazuji o nem, tento pomalu odchazi…Naprosta spokojenost… :palec: :palec: :palec:

Děkuji :) A myslíš, že by jsi mohla být tak hodná a hodit odkaz, pokud je na internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
13.8.13 16:57
@PetruškaSvětluška píše:
Děkuji :) A myslíš, že by jsi mohla být tak hodná a hodit odkaz, pokud je na internetu?

jasne, ja mam sice ten starsi typ, ale toto je v podstate to same (ale asi vylepsene).. ;)

http://www.topshop.cz/…5-elite.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.8.13 22:35

Ahoj, máme od Black and Decker FSM 1610
http://www.kasa.cz/…m1610-parni/#
podlahy vytře, v porovnání s Leifheit twistem mi přijde, že dělá šmouhy, ale za tu pohodu, že nemusím tahat kýbl nahoru a dolů s různou chemií dle typu podlahy mi za to stojí. v balení je jedna poduška, je lepší dokoupit dvě náhradní. čistí se jen vodou, takže žádná chemie. po vypuštění není podlaha ani moc horká, pára uniká, ale při doteku je podlaha jen teplá. musí se důkladně vysát, jinak se tahá za sebou prach, ale to je nevýhoda každého mopu, to se musí i při ručním vytírání třeba právě tím leifheitem. do koupě bych šla znovu, šmouhy mi nevadí, luxus nepoužívání chemie tyhle pro mě nepodstatný nedostatky převyšuje… základnu má obdélníkovou, trojúhelníková by byla asi lepší, ale myslím, že black and decker nic jinýho nemá. recenze na mall.cz nebyly špatný, dívala jsem se na ně před koupí. jediný stížnosti, který byly, byly na tahání prachu za sebou a v případě větší plochy úklidu na nedostatečnost 1 podušky. takže za mě ano, ulehčí práci, absence chemie, rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
6.5.14 08:34

@pavlavn ahoj, prosím tě reaguji na tvůj příspěvek z roku 2013 :-) právě jsem se rozhodla, že bych si pořídila parní mop - a líbí se mi právě tvůj zmiňovaný Black and Decker FSM 1610. Chtěla bych se tě zeptat na tvůj názor s odstupem času? Jsi s ním stále spokojená? :-) mám doma dva pesany a je to hrůza, ty jejich tlapičky vidím úplně všude. A právě jsem si říkala, že bych si snad mopem ulehčila práci :) zajímá mě, jestli je podlaha opravdu čistá - vytřená…já si to totiž nějak neumím představit…v recenzích jsem zjistila, že ta jedna nádržka vystačí na vytření cca 80m2…říkám si, že je tam strašně málo vody na vytírání celého bytu…nechtěla bych si pořídit nějaký krám, který potom bude ležet v komoře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
2.9.14 10:59

@Dorina4 ahoj, pořídila jsi si ho nakonec? jak jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
2.9.14 12:00

@kači31 ahoj, zatím jsem ho nepořídila, pořád váhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
3.10.14 09:33

@kači31 ahoj :-) a ty jsi ho pořídila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
3.10.14 11:14

Ale, mezitím se nám podělalo auto a myčka, tak byly jiné výdaje a nějak teď to nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
24.8.15 08:44

@kači31 ahoj :-) tak my mop nakonec poridili a jsem moc spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
22.1.17 17:37

Jaký parní mop jste nakonec pořídily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
29.4.21 11:58

OŽIVUJI
Holky, používáte parní mop? Má to smysl? Dost o něj uvažuji. Nyní mám klasiku Leifheit, ale prostě mi přijde, že je čisto ten den a pak zas špinavý ponožky :cert:
Docela se mi líbí od Viledy xxl, ale pak jsem zas přemýšlela, že kdyby k tomu byl i nástavec, kterým uklidím i sprcháč, byl by to bonus. Takový multifunkčí mají na Lidlu, ale tam mě odrazuje cena - jestli to není křáp. Úplně top by byl AKU, ale našla jsem jen s kabely.
Prosím hoďte mi sem tipy, jaký máte, v čem je fajn atd…
Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný