Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jdu za Vámi s nápadem, pojďme si navzájem říct, jestli doma něco kutíte
jestli si třeba vyrábíte barevné květináče, apod. ![]()
Mám poslední dobou nějakou chuť to tu zkrášlovat ![]()
@Zirafka11 pletu z papíru truhly
hračky v tom vypadají líp jak v plastu
navíc mám opletené všechny květináče, vyrábím si krabice - na věci, ať se neválí v policích a pod… zaplňuje mi to volný čas a dobře to vypadá ![]()
@martina.se nemáš foto aby ses pochlubila to se mi líbí co děláš
Taky chci vidět fotku…a nejlépe i s návodem(ale pro mě antitalenta to asi moc nebude ![]()
@martina.se jó taky chci vidět fotku!
já hodně pletu, háčkuju, namalovala jsem synovi kartičky na učení zvířátek na dřevěné destičky, šiju apod.
bohužel teď má syn pomáhací období takže se to všechno dá dělat jen když spí což je málo času ![]()
@renda81 píše:
@martina.se nemáš foto aby ses pochlubila to se mi líbí co děláš
třeba v tomhle má mladý autíčka. Ale teď hledám fotku, kdy jsem dělala podobnou, ale mnohem větší truhlu pro kámoše na dítko - nemůžu to najít ![]()
@martina.se to je fakt nádherný jsi šikovná, to se mi moc líbí, já jsem na košíčky a podobný dekorace ujetá
Mmchdm, tohle byl úplně první pokus.. ale čekám, až mi kámoš pošle fotku s mimčem, protože na tu truhličku č. asi 10 už jsem fakt pyšná, ta se hodně povedla
jinak návod pohledám
@martina.se píše:
třeba v tomhle má mladý autíčka. Ale teď hledám fotku, kdy jsem dělala podobnou, ale mnohem větší truhlu pro kámoše na dítko - nemůžu to najít
To je krásný. ![]()
@martina.se no ty bláho…nádhera, neřekla bych ani že je to z papíru a už vůbec ne domácí výroby
to teda klobouk dolů
Tak já háčkuju, ale spíš mě třeba baví natírat, maluju pokoje, natřela jsem na balkoně zábradlí, dětskou postýlku, sádruju díry, já to kutilství uchopila spíš takhle. Chlapa to nebaví a mě strašně ![]()