Domácí kutilky :)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
13.8.13 10:15

Tak tohle nevyrobím, ani kdybych se přetrhla :D Já tak jako pomalovat květináč, nebo nalepit malé na okno dekorace…taky chci být tak šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Ha, našla: http://www.jakjapletuzpapiru.cz/…/truhla.html
vyzkoušejte. Já do té doby neudělala vůbec nic, ale tenhle první pokud nadchnul, od té doby pletu celkem často, hlavně v zimě :mrgreen: uvidíme, zda kamarád pošle tu fotku, kdyžtak to sem připíchnu. Měli v tom novorozence a vypadá to fakt super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

@Havraní jo tak to sme na tom stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 10:16

Ta truhlička je super, kdybych to tak uměla :(.Já zase ráda maluju na zeď, čekám až bude nábytek v děcáku a budu řádit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:17

Jinak mě do toho uvrtala známá, že prý se doma nudím, tak ať to zkusím. První pokusy šišatci apod, ale postupně, kousek po kousku, teď už se za výtvory nestydím :mrgreen: jinak hodně háčkuju - ale to spíš zvířátka pro dítě a pod.. v bytě vrtám pořád - málo úložného prostoru, tak je furt co zlepšovat - malovat, přestěhovávat a pod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:19

Mám to, ale vystavuju jen nachvílu, ať se nezlobí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.8.13 10:30

@martina.se to je fakt z papíru 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
13.8.13 10:31

@martina.se Tak to vypadá nádherně a ta modrá barva, je krásná. Ale když jsem se dívala, na ten návod, tak to je na mě moc velký level, to bych asi nedala. Jsi šikovná, klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:31

@ivana-domca jj, je.. papír, barvený potr. barvivem, na závěr lakovaný lakem na dětské hračky. Záleží, co použiješ za papír, z papíru do tiskárny to drží jak luteránská víra, mmchdm, truhla je stará 3 roky využívaná denně, drží pořád, akorát kluk občas urve poutko, tak ho přilepim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:34

@IvaX tak začít od malých krabiček a pod.. na té stránce jsou návody pro začátečníky, já dle toho začínala taky :mrgreen: první výtvory:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.8.13 10:36
@martina.se píše:
Mám to, ale vystavuju jen nachvílu, ať se nezlobí :mrgreen:

Tím by ses mohla i živit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:37

@Nelisa :mrgreen: ono když vezmeš, kolik času nad tím člověk stráví, tak se to asi moc nevyplatí. Ale je fakt, že jsem jich už pár prodala, protože krabice dělá každá druhá, ale do tohodle se nikomu moc nechce :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 10:38

@martina.se návod nechci, ale kolik by to stálo, kdybych si to od tebe chtěla koupit? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
13.8.13 10:39

@martina.se jen jsem se chtěla zeptat, to ten papír nastříháš na proužky a co s tím??? jak vznikne ta rulička??? to se nějak máčí??? ptám se jak pakouš :? ale taky mě to zaujalo. Sháním košíky malýmu do skříňky a potřebuju jich 6 a jeden v té velikosti co potřebuju je skoro za 900,– :cert: tak bych si je přes zimu taky vyrobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:40

@Allons-y záleží na velikosti - ta poslední s mimčem má rozměry 60×45×45, cena někde kolem 800 kč, pokud na tom nebudou vymyšlenosti ala speciální barva a pod ;) jinak časová náročnost cca 8-12 dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný