Domácí kutilky :)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
13.8.13 10:40

@martina.se ale papír do tiskárny je bílý, jak dosáhnout toho, aby byl barevný? :nevim: A četla jsem ten návod a jsem z toho jelen, ale všimla jsem si, že dole jsou návody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.8.13 10:41
@martina.se píše:
@Nelisa :mrgreen: ono když vezmeš, kolik času nad tím člověk stráví, tak se to asi moc nevyplatí. Ale je fakt, že jsem jich už pár prodala, protože krabice dělá každá druhá, ale do tohodle se nikomu moc nechce :think: :zed:

Já si snad ani nechci představovat, kolik času to zabere. :lol: Ale zas pokud je to takhle nedostatkový zboží, tak můžeš navýšit cenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 10:42

@martina.se tak to je super cena, já mám takhle košík na kočku (spí v něm) a pár malých košíků do stolu, ale chtělo by to něco velkýho :think:, vymyslím si a řeknu, ale nevím, jak to pujde poslat poštou kua :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Alčák1 projeď stránky, co jsem dala odkaz, je tam přesný návod i s fotkama. Jinak vezmeš ten proužek, šikmo přiložíš špejli, namotáš, konec potřeš lepidlem. Chce to grif, než bude jedna jako tyčka jako druhá. Při pletení je zapichuješ do sebe, já je i matlám lepidlem, ať to lépe drží. Mrkni do návodu, na fotkách to líp pochopíš, nebo zkoukni i návody na youtube, jsou toho mraky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@martina.se píše:
@Allons-y záleží na velikosti - ta poslední s mimčem má rozměry 60×45×45, cena někde kolem 800 kč, pokud na tom nebudou vymyšlenosti ala speciální barva a pod ;) jinak časová náročnost cca 8-12 dnů…

Aha, tak už mám představu. :lol: Takže 80,– za den práce, jo? :mrgreen: Tak to je fakt spíš jako koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:43

@Allons-y poslat to jde, jen je třeba velká krabice :mrgreen: jinak u větších rozměrů třeba započítat i ty výstuže a pod. A kdybych počítala práci, tak to stojí tak 2 tis, ale to mi nikdo nedá :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 10:44

@martina.se sem to dělala z ruliček do strojku do autobusu (nevím, jak se to jmenuje) z toho uděláš docela nekonečný pruh, tak to zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 10:45
@martina.se píše:
@Allons-y poslat to jde, jen je třeba velká krabice :mrgreen: jinak u větších rozměrů třeba započítat i ty výstuže a pod. A kdybych počítala práci, tak to stojí tak 2 tis, ale to mi nikdo nedá :zed: :lol:

jasný, s tim počítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:45
@Nelisa píše:
Aha, tak už mám představu. :lol: Takže 80,– za den práce, jo? :mrgreen: Tak to je fakt spíš jako koníček.

však právě. Spíš je to jen zaplacení matriálu - něco stojí papír, barvy, lepidla, laky. Pokud je to pro dospělé, je to chlup levnější - nemusí být extra laky a pod. Ale pro děcka vše netoxické, tak se to projeví na ceně. No vydělávat se tím fakt nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:47
@Allons-y píše:
@martina.se sem to dělala z ruliček do strojku do autobusu (nevím, jak se to jmenuje) z toho uděláš docela nekonečný pruh, tak to zkus :)

kde se dá sehnat? Ty jsi pletla? jinak tedy nevím, jak by to šlo, ono při těhle rozměrech člověk potřebuje hodně místa a mít nekonečnou ruličku :mrgreen: no nwm, zatím mi to vyhovuje takto, navíc, čím menší ruličky, tím pevnější to je.. Kluk je schopný mi na truhličku i sednout, holka fakt drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 10:48

@martina.se jen jsem to zkoušela, nemám na to nervy :zed:
v papírnictví http://www.specialpapir.cz/…-tachografu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:51
@ivana-domca píše:
@martina.se ale papír do tiskárny je bílý, jak dosáhnout toho, aby byl barevný? :nevim: A četla jsem ten návod a jsem z toho jelen, ale všimla jsem si, že dole jsou návody :dance:

barvím buď barvama na dřevo - zn chevas, nebo potr. barvivem. Každý to dělá jinak, já mám ruličky malé, takže si nachystám barvu do starého pekáče - vezmu hrst ruliček, vykoupu, odložím bokem, aby důkladně proschnuly. Jsou holky, co barví v pet láhvích a pod, znám i takové, co to mají vychytané - barví ve velkém, takže přepravka, do toho barva, vezmou perlinku, na to dají ruličky, párkrát zatřepou, obarveno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:51

@Allons-y tak na to schválně mrknu, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:52
@Nelisa píše:
Já si snad ani nechci představovat, kolik času to zabere. :lol: Ale zas pokud je to takhle nedostatkový zboží, tak můžeš navýšit cenu. :mrgreen:

mám obavu, že když navýším, nebude zájem. V dnešní době lidi moc peněz nemají.. jinak dělám takové pidikrabičky - dárek pro budoucí dítko - v tom drobnosti dle dohody, krabička je fajn např na plínky a pod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.8.13 11:30
@martina.se píše:
barvím buď barvama na dřevo - zn chevas, nebo potr. barvivem. Každý to dělá jinak, já mám ruličky malé, takže si nachystám barvu do starého pekáče - vezmu hrst ruliček, vykoupu, odložím bokem, aby důkladně proschnuly. Jsou holky, co barví v pet láhvích a pod, znám i takové, co to mají vychytané - barví ve velkém, takže přepravka, do toho barva, vezmou perlinku, na to dají ruličky, párkrát zatřepou, obarveno :mrgreen:

aha, no až mi děti povyrostou, tak se o to pokusím, teď bych dělala jednu truhlu půl roku, než bych jí dodělala a kdo ví, jestli by mi jí dřív nezlikvidovali, než by byla hotová :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný