Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Stačí, ale pro příště ti doporučuji jako zdroj informací využít něco jiného, než anonymní diskuzi, kde si každý může psát co chce ![]()
Stačí, ale pokud cestuješ častěji, tak je fakt lepší ten pas mít, i když cestuji po EU, tak s pasem se prostě cítím lépe.
@majuska852 píše:
Stačí, ale pokud cestuješ častěji, tak je fakt lepší ten pas mít, i když cestuji po EU, tak s pasem se prostě cítím lépe.
Nejak nevidim duvod, proč bych se s pasem mela citit lepe ![]()
Jako jo, pokud cestuje clovek bez deti, tak ma pas vyhodu, ze muze projit automatickou kontrolou a usetrit frontu, ale to tak vsechno.
@j.a.n.i1 píše:
Nejak nevidim duvod, proč bych se s pasem mela citit lepe
Jako jo, pokud cestuje clovek bez deti, tak ma pas vyhodu, ze muze projit automatickou kontrolou a usetrit frontu, ale to tak vsechno.
Je univerzalnejsi, treba do Svycar bez pasu nemuzes..
@lilith1 píše:
Je univerzalnejsi, treba do Svycar bez pasu nemuzes..
Tak pokud tam jet nechci, tak je mi ta univerzalnost celkem k ničemu. A když uz jsme tedy u Svycarska, tak tam se na OP normalne jet da.
Příspěvek upraven 25.05.23 v 14:18
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud tam jet nechci, tak je mi ta univerzalnost celkem k ničemu.
Ja chci🙂a tak mam radeji i po Evrope pas
@lilith1 píše:
Ja chci🙂a tak mam radeji i po Evrope pas
Ano, uz jsem dopsala, ze tam staci OP, takze klidne muzu chtit taky, když na to prijde.
Stačí OP, ale my všichni máme pasy, co kdyby náhodou bychom chtěli během pár dní mimo Evropu. A jestli dělám OP nebo pas (pro děti) je jedno.
@Anik6 píše:
Stačí OP, ale my všichni máme pasy, co kdyby náhodou bychom chtěli během pár dní mimo Evropu. A jestli dělám OP nebo pas (pro děti) je jedno.
To celkem jo, akorát tedy ta OP se líp nosí v peněžence, což zas oceňuju, když se motáme někde poblíž hranic, tak nemusím myslet na to, zda máme pasy / nemáme pasy
@j.a.n.i1 píše:
Nejak nevidim duvod, proč bych se s pasem mela citit lepe
Protože když má člověk pas, tak pak nemusí psát do diskuzí, jestli je OK jet jenom s občankou… ![]()
Hezký den, je možné cestovat letecky do Bulharska jen s občanským průkazem? Vím, že je Bulharsko v EU ale musím se i takhle ujistit. Jsem strašný strašpytel a při představě, že mě do letadla nepustí, je mi hrozně
vím, že dítě musí mít ale svůj průkaz zvlášť. Děkuji za ujištění!