PAS záchvaty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.23 20:45

PAS záchvaty

Máme dítě zatím psané autismus, psychomotorická retardace a nemluvící, ale potvrzené to ještě nikde není. Ale jde mi o to, že když jedeme autem tak skoro pořád jsou záchvaty (křik, řev) já si myslím že je to proto, že chce jet jinde ale bohužel to neřekne. Ale i když chceme na návštěvu tak 20 minut ho uklidňuju a pak se mu tam stejně líbí a nechce zase dom. Má otázka zní, je něco co může pomoct? Nějaký sirup, kapky? Samozřejmě doktor doporučí něco ale jdeme na psychiatrii v květnu a chtěla bych to aspoň mezitím zmírnit. Někde jsem četla CBD kapky, ale které a dávkování? Od kdy jsou vhodné? Nemáte zkušenosti i s něčím jiným? Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9270
5.3.23 21:02

A dítě ví kam jede? Rozumí vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
5.3.23 21:13

Přesně, rozumí to dítě? Pokud ano, tak hodně předem na cestu připravit. Oznámit přesně kdy, co, jak, kde… u starších třeba časový horizont, mapa, obrázek toho, co se tam bude dělat… obrazkovou komunikaci používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 21:17

@kavenka no to je těžko, jedeme třeba kolem benzínky a začne řev, ale když tam zastavíme tak je taky řev. On si pamatuje každou cestu kde jsme kdy jeli a podle mě chce jezdit na nové místa jenže to nejde pořád. Mě jde hlavně o ty návštěvy atd máme ještě mladší dceru a nechci ji omezovat. Nejsem si jistá jestli mi rozumí, spíš bych řekla ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.23 21:18

@Midaku nedávno jsem o ní slyšela, ale ještě nepoužíváme máme se sejít s Educo tak se jich na to zeptám

• Citovat
  • Upravit
9148
5.3.23 21:29

Predstava, ze autidite neovlivni sourozence, je promin totalni nesmysl. Prijd na fb k nam do skupiny Rodice deti s autismem na pohodu..dostanes dobry rady.
A kazdej chce vedet, co se bude dit. Deti s pas se daji informovat vizualne. Delaji se takove dorozumivaci karticky. Googli VOKS.
A klid, za par let to bude o dost lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
5.3.23 21:37

Syn to dělala také cca do 5 let má autismus ale bez mentální retardace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
6.3.23 00:47

Já bych se na nějaké sirupy vykašlala. U nás třeba vůbec nepomohly a byly to jenom vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí