Pátrací akce po dlažbě :-)

1368
23.11.11 11:18

pátrací akce po dlažbě :-)

Podle rčení Víc hlav víc ví :-) Víc očí víc vidí… prosím Vás o pomoc…sháníme dlažbu a obklady do koupelny…ale nemůžeme je najít, výrobce neznáme :-( pokud byste na ně někde narazili, dejte prosím vědět :-) nebo něco hoodně podobného. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1270
23.11.11 11:31

tak ta vrchní, na tu jsem nedávno koukala
http://eshop.koupelny.cz/…ba-Travertin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
23.11.11 11:59

To co píše Jája je dlažba, poměrně pěkná a kvalitní, máme jí na chodbu a do kuchyně, pokaždé jiný odstín, nemá úplně hladký povrch, ale do koupelny se moc nehodí, mám tu nějaký katalogy, tak mrknu, myslím, že ten obklad tam někde je
A tu dlažbu na druhém obrázku chceš také do koupelny, nebo to má být set?

• Citovat
  • Upravit
Holma
23.11.11 12:04
  • Citovat
  • Upravit
Holma
23.11.11 12:27
  • Citovat
  • Upravit
Holma
23.11.11 12:29
  • Citovat
  • Upravit
1368
23.11.11 14:16

Děkuji, ani jedno není ono :-( jsou podbné,ale viděli sjme na živo,zpracování je hrozné ta naše je lesklo matná, ta listela není moc plastická… máme ji teď v koupelně,bohužel jsme nenechali krabici a výrobce si nepamatujeme :-(
Ta druhá je dlažba na chodbě, není to k sobě, ale taky bychom chtěli do nového bytu stejný typ, protože je ideální, není na ní moc vidět zašpinění a hlavně s enám líbí. Děkuji Watsone Holmo i Jájo8 :-) snad najdeme,co potřebujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MARY11
9.12.11 13:52

Zkuste se podívat na www.studiokoupelen.cz nebo www.keramickadlazba.cz. Jak tak blouzdám a hledám obklady něco podobného jsem tam, myslím si, viděla. Hodně zdaru.

• Citovat
  • Upravit
1368
3.1.12 15:36

Moc děkuju za tipy…podobnou dlažbu a obklady do koupelny jsme našli, ale nějakou světlkou „mozaiku“ prostě tu vzorovanou dlažbu do chodby pořád nemůžeme najít :-( ani na netu nevím, jaké klíčové slovo zadat…nachází mi to jen jednobarevnou dlažbu :( :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný