Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podle rčení Víc hlav víc ví
Víc očí víc vidí… prosím Vás o pomoc…sháníme dlažbu a obklady do koupelny…ale nemůžeme je najít, výrobce neznáme
pokud byste na ně někde narazili, dejte prosím vědět
nebo něco hoodně podobného. Děkuji
tak ta vrchní, na tu jsem nedávno koukala
http://eshop.koupelny.cz/…ba-Travertin
To co píše Jája je dlažba, poměrně pěkná a kvalitní, máme jí na chodbu a do kuchyně, pokaždé jiný odstín, nemá úplně hladký povrch, ale do koupelny se moc nehodí, mám tu nějaký katalogy, tak mrknu, myslím, že ten obklad tam někde je
A tu dlažbu na druhém obrázku chceš také do koupelny, nebo to má být set?
Děkuji, ani jedno není ono
jsou podbné,ale viděli sjme na živo,zpracování je hrozné ta naše je lesklo matná, ta listela není moc plastická… máme ji teď v koupelně,bohužel jsme nenechali krabici a výrobce si nepamatujeme ![]()
Ta druhá je dlažba na chodbě, není to k sobě, ale taky bychom chtěli do nového bytu stejný typ, protože je ideální, není na ní moc vidět zašpinění a hlavně s enám líbí. Děkuji Watsone Holmo i Jájo8
snad najdeme,co potřebujeme ![]()
Zkuste se podívat na www.studiokoupelen.cz nebo www.keramickadlazba.cz. Jak tak blouzdám a hledám obklady něco podobného jsem tam, myslím si, viděla. Hodně zdaru.
Moc děkuju za tipy…podobnou dlažbu a obklady do koupelny jsme našli, ale nějakou světlkou „mozaiku“ prostě tu vzorovanou dlažbu do chodby pořád nemůžeme najít
ani na netu nevím, jaké klíčové slovo zadat…nachází mi to jen jednobarevnou dlažbu
![]()