Patron go
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jako důkaz, že se jedná
…o podvod bohatě postačuje, že hned nekolik uživatelů mělo potřebu si v sobotu večer udělat registraci a vychvalovat to zde..
Jestli do toho někdo půjdete, tak mi vás vážně nebude líto…
Na tohle skočí vážně pouze osoba rozumu mdlého…
Tak a teď vy nové nicky. Do mě.
Jaká jsem nepřející socka apod.
Svým prskáním alespoň zvýšíte pravděpodobnost, že při vyhledávání názvu toho podvodu Google vyhodí nejprve tuto diskuzi. Možná to alespoň zabrání, aby další naivky skočily na špek… tak pište, hojně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pan Blahoš tak asi to nemusí být uplně blbé ale je jasný, že nic není zadarmo a kdo si to myslí tak je naiva
- Citovat
- Upravit
Něco mi říká že to bude
@Heidi91 píše: Více…prvotřídní levá.
Nutnost instalace neznámé aplikace do telefonu(k čemu všemu má přístup, jaká data odesílá?)
Za druhé, pro výplatu odměny nutnost založit účet u ČSOB. Zkuste říct, že už máte. Vsadím se, že i tak budou trvat na založení nového.
A teď je otázka, zda li kombinace aplikace +online účet v bance, která má jedno z nejhorších int. bankovnictví u nás nezpůsobí, že odevzdáte přístup k účtu neznámé osobě a nevezme si na vás půjčku, např.
Nezdá se mi, že by si někdo dal práci jen kvůli pár drobným od banky za nové duše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc mi úplně nesedí OR
@Heidi91 píše: Více
Sro, základní jmění 15 000kč a osoby ve vedení také dost rozporuplné.
2 společníci se zdají být seriózní, další dva mají za sebou přinejmenším pochybnou obch. historii, jeden má za sebou vyloženě pár položených firem, pak je tam jeden evidentní bílý kůň a jeden co má x pochybných firem na známé podvodné virtuální adrese v Rybné ul. v Praze..
Navíc těchto 7,8 společníků figuruje ve 100+ firmách, z nichž dobře 80 je přinejmenším pochybných…
Ani omylem bych do toho nešel.
Další varovný signál ohromné logo ČNB na stránkách a snaha vzbudit dojem, že se jedná o něco oficiálně státního…
Ale každý svého štěstí strojvůdce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pan Blahoš píše: Více
pane blahos, jste podle vas urcite moc chytry, ale s podvodnou aplikaci by ČSOB nemela vytvorenou OFICIALNI AKCI s ODMENOU. 🤗
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nově registrovaný
..uživatel k nám zavítal, aby nám vychválil úžasný produkt. To vám fakt nedochází, jak jste trapní?
Vy jen urážíte, já dodal ověřitelné fakty. Ať se každý zařídí, jak umí.
A pro ty pomalejší: Ne, nejedná se o oficiální aplikaci ČSOB, předáváte své údaje třetí straně (a to firmě přinejmenším pochybné)
Jestli vám těch pár virtuálních slev stojí za to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem rad ze vas jediny uspokojivy argument je, ze jsem novy uzivatel. ano jsem novy uzivatel, jelikoz mi vadi vase sireni dezinformaci pres 3 zpravy.
k vasim „overenym faktum“:
„v sobotu vecer si udelalo registraci nekolik uzivatelo“ - ok a?
„nutnost aplikace do telefonu“ - nemam co rict, nazor k smichu
„k cemu ma pristup a jake data vubec odesila?“ - misto reci si to staci jednoduse dohledat at uz na app storu nebo na samotne strance aplikace + se muzete i pri pripojeni banky podivat na to co odesilate ![]()
vas dalsi argument je spojeni uctu s csob -vylozene jen VÁŠ OSOBNÍ hloupý názor na banku, žádný fakt, oháníte se svými nazory.
vase overene fakta jsou vase osobni neproverene nazory, zadna validni informace, nic rozumneho.
a PRO TY POMALEJSI, jak tvrdite vy, ano JEDNA SE o oficialni akci s CSOB, znovu opakuji ze CSOB by nemelo vytvorenou AKCI A ODMENU s podvodnou aplikaci.
zde podminky akce od csob
- https://www.csob.cz/…atron-go.pdf
prosim, misto sireji dezinformaci a chovani se povysene s tim ze jste nejchytrejsi, se nejdriv poucte o vasich nazorech.
- muzete si procist i x let stare clanky o Patron GO, zadny negativni, o patron go se celoplosne vi, je to normalni aplikace o ktere se uz doouhodobe vi a pouziva ji velka cast cechu. „PODVODNA APLIKACE“ nevyhrava startupy v cesku a neobjevuje se v top startupech na svete. tak ahoj boomere
!
Příspěvek upraven 07.04.25 v 10:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne opravdu se nejedná o aplikaci ČSOB
@martinzos píše: Více,jak se snažíte vyvolat falešný dojem.
Jedná se aplikaci pochybné firmy Antivirus s. r. o.
Ale pište a urážejte dál, zvyšujete topování této diskuze ve vyhledávání Google ![]()
Už jen vaše hloupé lhaní a urážky normální lidi odradí. Budete holt muset přitlačit na reklamě na FB… kdybyste radši byl zticha… posloužil byste firmě lépe. Za toto fakt odměny nebudou
Příspěvek upraven 07.04.25 v 10:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Btw. Start upy
I ty oceněné. Kde jsou po skončení dotačního období? Téměř všechny v likvidaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc netvrdím, že se jedná o vyloženě podvodnou aplikaci.
Tvrdím, že princip nespočívá v nějakých slevách a úžasných výdělcích, jak se tu snažíte prezentovat, ale předání osobních údajů pochybné firmě, která s nimi naloží bůhví jak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak znovu, to ze se jedna o aplikaci CSOB jste prvne zminil vy, ja stale opakuji ze se jedna o oficialni AKCI s ODMENOU od csob a patronu.
vas argument o start upech je zas nejaky VAS vymysl, osobni nazor, absolutne nevalidni zprava.
a ano, princip aplikace spociva ve slevach a odmenach. zas prezentujete jen vas osobni nazor, ktery nemate zas nicim podlozeny, a jen sirite dezinformace vase napadu, kde se snazite shodit aplikaci na tom, ze jste neschopny si o ni neco zjistit.
ahoj boomere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě jednou naposledy
@martinzos
Provozovatelem služby i vlastníkem domény je fa Antivirus s. r. o
Lze snadno dohledat v obch. rejstříku. Zejména předchozí aktivity vlastníků a jednatelů jsou křišťálově čisté podnikání samo…
Vaše další zvratky, netřeba komentovat.
Pa, trapný marketére…
Chceš li se dále ztrapňovat, posluž si. Uděláš ze sebe ještě většího šaška.
Chápu, že se peníze nevydělávají samy, ale nějakou úroveň prosím ![]()
Prostě se nejedná o nic jiného než o další leštěný prd, na kterém se pár zoufalců snaží vytřískat pár kaček.. a že se k něčemu takovému propůjčuje ČSOB, mě zas tak moc nepřekvapuje, ikdyž bych očekával spíše Partners, Raiffku… nu což, nikdo nemá nekonečný růst, tak i zoufalci z ČSOB zkouší nové cesty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak naposledy ty neschopnej boomere, uz me unavuje tvoje neschopnost dohledani informaci, nrvim komu ted cpes ze vlastnikem je Antivirus s. r.o, co tim dokazujes? to neni spatna vec uz od zacatku, nic sis touhle informaci nedokazal.
moje daksi zkratky nebudes dal komentovat, prptoze mi nemas co vyvratut, protoze vis ze te slovne a argumentama absolutne polozim, jelikoz jsem JA ten co pouziva informace a zdroje, a ty jen svoje nepodlozene nazory.
šašek jsi ty už od tvojí první zprávy, kde se lidi snazis odradit od absolutne normalni aplimace, jen pres tvoje neschopne neoverene deb1lni nazory.
takze opakuju jako snad ty nejsnadsi duvody, proc je aplikace bezpecna.
S APLIKACI MA SAMOTNE CSOB VYTVORENOU AKCI S S ODMENOU
zde odkaz od samotneho csob: https://www.csob.cz/…atron-go.pdf
takze opakuju, ze banka nebude mit akci s podvodnou aplikaci. zajima me jak mi vyvratus tenhle nejstupidnejsi argument pro hlupaky.
a opakovane, aplikace je normalne uznavana v cesku, staci pouzit internet a nesirit svoje blbe nazory, tohle neni facebook sbys sem psal svoje sra*ky ![]()
takze uz prosim nic nepis, absolutne dezinformujes lidi co si o tom neco dohledaji, nedokazes uznat chybu a neschopnost overeni informaci a jsi snad jediny v cesku, co teto aplikaci neveri.
popři mi tyhle základní veci. delas chytreho, ale jen se ohazujes absolutne nicim.
neumis ani pouzit tu svoji tupou hlavu s kterou si tvoris svoje neinformovane nazory ktere siris dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen se vztekej, troubo
@martinzos
Na faktu že vlastník ani provozovatel není ČSOB, to nic nemění…
Prskej, prskej, svým šéfům se stejně nezavděčíš… jen svým trapným, urážlivým vystupováním škodíš projektu, na který jste mohli nějaké duše nalákat…
Holt, budete muset nasypat nějaké Kč do reklamy na FB a Google, abyste napravili, co ty jsi pokazil ![]()
Takže ještě jednou a naposledy. Prskej, nadávej, založ si další účet a propaguj ten svůj leštěný prd.
O to víc vás to bude stát.. a to je dobře, kola ekonomiky se musí točit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A abysme ještě
..zvýšili rating a vaše další výdaje na reklamu. Spolupráce s ČSOB… a co má být…? FB, YT jsou plné podvodných reklam, i na seznamu jakou dobu straší reklama na údajný výprodej nedoručených zásilek z Amazonu… prachy holt nesmrdí… zato tvá motivace se tu do krve hádat ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit