Patron go

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
7.4.25 11:09

A nakonec, potřeba registrovat se a...

..hloupá propagace na tomto webu, tvoje lži a urážky, jasně ukazují, co za bandu zoufalců jste..

Další rozvoj nechám na tobě, tvoje ego ti stejně nedovolí mlčet, takže Google děkuje…

Jen to zkus třeba zítra s jinou registrací, tento Nick je již poněkud vyčerpaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.4.25 11:13

PATRON GO JE BEZPEČNÝ

@pan Blahoš píše: Více

zase se ohanis 10 radky niceho, a zvanis svoje urazky, protoze vis ze mi nedokazes vyvratit jedinou vec co jsem napsal a nemuzes jak p1ca uznat chybu, zdrtil jsem te argumentama a zdroji, ty se ohanis nadavkama na celou slohovku, pro patron ani nepotrebuju a jen ho uzivam, tobe pisu protoze se snazis znit chytre, ale pises absolutni h0vna.

takze pro vsechny, patron go je bezpecna aplikace, muzete si sami overit informace na internetu a nebo se podivat na sakotnou spolupraci s ČSOB.

ahoj deb1lku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.4.25 11:24

Nezdrtil jsi nic, maximálně svoje nervy..

@martinzos @martinzos ti tečou, blbe.

Ale jak píšu, pokračuj, uškodíš si ještě víc…

Argumentovat neumíš, jen lhát, nadávky bys taky měl ještě doladit.

Já se tvé ubohosti a zoufalství, s jakými obhajuješ úplný nesmysl na webu pro maminky( navíc s minimální reálnou návštěvností) fakt musím chechtat…

Užij si den, mě si fakt udělal radost a zlepšil náladu, zkus svůj potenciál využít spíše zde..

Jako obchodník s leštěnými prdy, máš vždy příjmy nejisté…

Ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.4.25 11:41

takze najednou me obvinujes z lhani kdyz ti vse dokazuju 😂 😂 ty ses sasek k skichu

dokaz mi jednu jedinou lez kterou jsem napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.4.25 11:56

Nejdřív si tvrdil, že jde o aplikaci ČSOB

, když jsem ti dokázal nepravdivost tohoto tvrzení, připouštíš, že se jedná o spolupráci ČSOB s poskytovatelem a snažíš se v lidech vyvolat dojem, že je to úplně stejné, jakoby službu provozovala banka. Není.
Uživatelé prostě předají svá data pochybné firmě výměnou za nic. Žádné slevy ani výdělky nejsou garantovány. Jen jakási pochybná odměna za další duše.

ČSOB takových pololeváren na klienty sice měla více (např. pojištění karty u spřátelené pojišťovny, které ovšem krylo pouze situace, za které by banka nesla odpovědnost ze zákona, případně by byl za zneužítí karty odpovědný poskytovatel(obchodník)…ale když to lidi kupujou…

I teď, mají možnost předat své citlivé údaje podnikatelům s pochybnou minulostí a aktivitami výměnou za virtuální slevy… Ale nesnaž se dělat dojem, že to je suprčuprvěc, navíc přímo od banky.
Je to jen leštěný prd, zaštítěný bankou, která kupodivu chce výdělky. Nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.4.25 12:00

Jestli po tom tak toužíš

..já si s tebou tady můžu psát do aleluja, mě plán prodejů netlačí.

Ty bys měl zvážit, zda spíše neškodíš tomu, za co se tu tak biješ.

A ještě jednou připomínám, jsi na webu primárně určeném matkám s naprosto minimálním impaktem… Jen tu zbytečně ztrácíš čas a ještě zbytečněji se vztekáš.
Typický kinderobchodník, máš ještě mnoho učení před sebou..

Ať se ti daří, ale opravdu, zkus něco seriózního :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.4.25 12:38

Ne, zminku o aplikaci jsi z niceho nic vytahl ty, nrvim jestli jsi slovo „akci“ precetl jako „aplikaci“ ale od sameho zacatku tvrdim te ma pouze spojenou akci se samotnou csob.
takze jsi mi zadnou nepravdivost nedokazal, sam si neco vymyslel a pak to sam vyvratil.
a zadne citlive udaje clovek nedava, muze se sam podivat co predava za udaje.
podnikatele co zalozili patron go zadnou pochybnost nemaji.
takze se nezapomrn zas otocit na jednu vec kterou jsem z 10 napsal, a machrovat na ni, jak blb.
prejvapuje me ze clovrk dokaze byt tak deb1lni a tvrdit, ze banka okrada lidi 🤣 🤣 to je fakt k smichu. ty ses k smichu. nedokazes pobrat ze aplikace neni podvod, musis pouzivat svuj facebookovrj boomer mozek, s kterym pises nejspis mnoho dalsich blabolu vsude mozne, a budes se hadat sam se sebou, a lhat o vsem co muzes. doslova pouzivas svoje vlastni nazory, bez faktu, jako nejake dane fakta ktere potvrzuji podvod.
ne
zacni se vzdelavat
jei zbytecny argumentor

lzes a pises misinformace, sbohem boomere, uz drz h*bu a nesir tady blaboly lidem kteri se chteji ujistit ze aplikace neni podvod, protoze neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.4.25 12:50

Ulhanej a ještě sprostej

..ty to dotáhneš nejmíň na poslance :palec:

Neztrácej tu čas a jdi dělat kariéru, ty nevycválaný ucho.

Zatím je tvůj výkon ubohost sama. Prodej leštěných prdů, vztek a rudo a před očima, když ti někdo nepřizvukuje…

Měl bych tě vlastně litovat, ale nemůžu. Jsi jen obyčejný sprostý, drzý, morálně pokřivený haj*zlík, takových potkám denně tucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.4.25 12:58

Tvoje jednání je podobné...

..fetkám, co v centru žebrají drobné/cigaretu. Kámo, pane. A po odmítnutí jsou sprostí a vyhrožují, koho všeho pošlou, aby mě zlikvidoval. 50kg, bezzubá troska, co nemá stovku na cíga, je jistě šéfem podsvětí :lol:

Stejně tak trapný mlaďoch co si udělá registraci na emimino.cz aby spamoval diskuze reklamou na zbytečné, nepřínosné věci, je jistě světaznalý obchodník, přinejmenším milionář :lol:
Působíš podobným dojmem a jsi stejně k smíchu/pláči, jako výše zmínění.

Je jen na tobě, kdy ti to dojde…

A věř, tím že spustíš další kolo urážek a zcela mimo odhadů mojí osoby, si nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.25 20:07

@Hany123456789 Ahoj, já aplikaci patreon go mám a mohu říct, že se nejedná o podvod, kdybys chtěla víc informací můžeš mi napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23875
19.5.25 20:49
@Annabrecherova píše: Více

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zkoušíš to hezky, trapko, ale reaguješ na tři roky starý dotaz, tady už ti na to nikdo nenaletí… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.26 23:20

Dobrý den, uz jsem vybral par krát na patron go, s chci se zeptat kdybych tedkom vybral přišli by mi ti na účet který uz neexistuje, jde někde změnit bankovní účet pro vyber? Dekuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23875
3.3.26 05:12
@John978 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.26 11:19

Dobrý den prosím vás můžete někdo poradit jak vytvořit odkoz pro přátele děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23875
2.4.26 19:03
@Patrik550 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat