Patron go
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Patron go
Dobrý den všem,
Zná někdo aplikaci patron GO? Jde o aplikaci, v která má sloužit jako pomocník při ušetření peněz pomocí napojení na banku. Dál jsou tam odměny za registraci a pozvání nových lidí. Za každého má člověk dostat 200 korun… má někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jelikož na webových stránkách není ani čárka o tom, jak ti chtějí ušetřit, tak bych to ani nestahoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hany123456789 já ji mám. a opravdu to funguje. Byla jsem také skeptická, ale skusila jsem a opravdu mi od nich přišli peníze na účet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdamajda1 pravda souhlasím. Též jsem byla skepticka ale peníze dorazili..
Jen mi to teď poslední týden blbne. Funguje vám to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s patron go? Dají se takhle vydělat peníze? Děkuji za odpovědi 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loli125 dobrý den, opravdu vyplácejí. Jestli chcete můžu zaslat odkaz a můžete vyzkoušet. Určitě to není nic co by člověka uzivilo ale nějakou kacku to rozhodně hodí 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Míša 1123 děkuji za odpověď 🙂 kolik si tak můžete přivydělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme u toho skeptická, jak mile přijde na aplikace propojené účtem z banky tak se mi to nezdá. Litá mi hlavou kde ty peníze berou? Od jiných uživatelů? Přece jen tak nikdo nedá 200 za nic. No v tomhle případě jen za registrovaní uživatelé. Na víc co když aplikace z ničeho nic skončí a oni dají veškeré informace třetím osobám? Za 5 let až budou mít plno uživatelů protože všichni z toho budou nadšeni, tak bych se nedivila kdyby na konec vykukovaly bankovní účet a nedej bože ještě vás dostali do finančních problémů z půjček. Zvlášť v dnešní době plné intriku jak vydělat peníze z ničeho. Asi tak jako když někdo investuje do ktyptomen a myslí si jak z 200.000 dostanou 500.000… Na konec zjistí že byli na podvodné stránce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azathot já se právě radši ptám jestli někdo má zkušenost a jak to jakoby je 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azathot myslím že vydělává na přivedení nových klientů na různé internetové stránky.
Podle vaších transakcí zjistit kde Nakupujete nebo za co platíte na internetu a pak vám zašlou odkaz který vás přesměruje na daný web aby jste se zaregistrovali a oni z toho dostanou nějaký benefit za přivedení nového zákazníka. například když Nakupujete v tesku pošlou zašlou vám zprávu s odkazem který vás přesměruje na clubcard. Nebo když hrajete v internetových kasinech zašlou odkaz na registraci v Tipsportu s promokodem hodnotě 100kč, ale za to že vás tam přivedli dostanou třeba 300.
Takže myslím si že na tomhle tato aplikace vydělává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loli125 myslím že, za jednoho klienta 200, takže když přivedete 1000 lidí tak 200000kč, ale pokuď by jste věděla takové mase lidí doporučuji přesměrovat je na kasina. Ne jen že dostanete za nového klienta odměnu např. 300 ale měsíčně budete dostávat i nějaké procenta z jeho měsíční prohry.
To už je potom slušnej pasivní příjem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj názor
Musí se nechát že opravdu dokážou poradít, kde a na čem ušetřit, převážně jde jen menší částky a členské benefity, ale najdete tam i tipy jak ušetřit například o 500 více. Podhle toho co jsme našel řídí se schváleným zákonem Čnb, ktera na ně dohlíží.
Aplikace mi připadá docela dobrá a nemyslí si že jde o podvod.
Tvůrce jde i vyhledat..
Já to zkusil a jsem spokojený funguje jak slibovali.
Edit admin: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honuzuass já to sice chápu, ale tím jak čtu zprávy že i taková realitní kancelář dává vaše osobní údaje osobám u kterých nemají co dělat, nebo že z ničeho nic veškeré údaje které se zadávají při registraci i aplikací která z ničeho nic skončila (jako v tomhle případě, jen ještě neskončila) zmizelo všechno a u některých se povedlo být v zadlužení. Tak bych byla obezřetná i v tomhle. Ale určitě to pár stovek vynést může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím též se chci zeptat na tuto aplikaci. Jedna moje známá mi jí doporučuje že je dobrá ale druhá mě od ní odrazuje s tím že si ji stáhla sice se jí připsali různé peníze ale aby si je mohla vybrat musí si aktivovat u jejich peněženku jenže tam to chce aby si založila účet u ČSOB což ovšem nechce protože má svou banku a další banku nechce takže se k těm penězům nedostala. Tak teď tedy nevím. Máte někdo zkušenost??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro vyplatu to chce založit učet čsob takže za mě evidentní podvod já osobně nedoporučuji
- Citovat
- Upravit