Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Blazo, koukala jsme na ten Falco. Designem je to moderní kočárek, ale sedačka se mi zdá docela malá, na to že by se tam mělo vejít dvouleté dítě (beru to dle svého syn, který ve skoro dvou letch odmítá plně chodit) ![]()
Díky zoubky, s manželem se o víkend chystáme k nim na Mělník, tak vím, na co si dát pozor a co pořádně prostudovat. Dám pak vědět ![]()
Ahoj,
kdopak jezdíte s Patronem Falco, jak jste spokojené? Nevíte, jaký fusak se do něj nejvíc šikuje? Pomalu bychom ho na zimu chtěli pořídit, ale ta úzká korbička
![]()
Ahoj, kamarádka má Falco a je spokojená, má to stejný podvozky jako Fenix, ten mám já a nemůžu si ho vynachválit
S tím fusakem, pokud vím, tak Patron dělá svůj fusak přímo do tý korbičky, cenově je přibližně stejně jako ty od Emitexu, tak jestli máš tu možnost, šla bych si „osahat“ přímo do Patronu
Jéééí, tak moc děkuji za radu. Vůbec jsem nevěděla, že mají fusaky, určitě se zajedu kouknout do prodejny, kde jsme Patronka kupovali a snad budeme moci očíhnout. Já jsem taky s kočárkem zatím moc spokojená ![]()