Kočárky Patron - zkušenosti

8
18.7.11 15:24

Patron spot

Ahoj, dneska jsem viděla na kontrole v ordinaci reklamu na kočárky od Patronu. Vzhledem k tomu, že nemáme ještě kočárek vybraný, tak mě to velmi zaujalo :-D . Zajímalo by mě ale, jestli jste to taky viděli, případně jestli tu firmu znáte a jestli s nimi máte nějaké zkušenosti :think: ? Líbí se mi, že je to česká firma a kočárky se mi taky moc líbí, ale nevím, jestli už nejsem moc ovlivněná tou reklamou, kde to vypadalo moc pěkně :lol:
Děkuju za všechny reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
18.7.11 16:00

Ahoj, my máme Patron Apollon (barva 558) Alux a jsem na 99% spokojená. Jediná nevýhoda je skladnost do auta :think: Samozřejmě to není kočárek pro slabé fyzičkou, hlvaně, až dítě odroste,ale nám vyhovuje svojí univerzálností do města i lesních cest :palec: Synovi je 20měsíců a stále se do něj při výšce 91cm a váze 13kg krásně vejde. Ocenila jsme přehazovací rukojeť, vložnou tašku na přenášení miminka z kočárkárny domů(první zimu jsme vůbec nemusela mít fusak) a velká nafukovací kola. Patron dělá i kočárky s otočnými kolečky, ale ta jsme já osboně nechtěla. Určitě ho nechám pro další miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
18.7.11 16:44

Mám taky Apollona a miluju ho :-D čeká ve sklepě na druhátko, snad se dočká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.11 17:05

Taky mám Apollon Alux, přehazovací rukojeť je fajn, po oprání je jak nový, nic se nevyšisovala, nevyrachtalo, řekla bych, že je kvalitní. Nevýhody - je těžší (15 kg), nemá otočná kola (což mi nevadilo do doby, než jsem jela s kočárem, který je má :lol: ) a v roce a půl se mi dítě nevešlo pod boudičku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
18.7.11 17:56

my mame len golfky, ale zato mam skusenost s reklamaciou. A to velmi pozitivnu :palec: zlomila som jednu plastovu vec na strieske a potrebovala som to opravit (nebola to zarucna chyba). Po maili pani so mnou komunikovala takmer okamzite, do 10 minut som mala odpovede, s tym, ze ta oprava stoji asi tak 200. Su z Melnika, co mame celkom blizko, objednala som sa, prisla som, technik sa ma hned ujal, za pol hodinu bolo vybavene a platila som stovku :pankac: Takze za mna super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.7.11 22:21

Anguo, jak je velký Samík (tedy byl v 18měsícíh) :think: Kuba se mi tam vejde ještě teď ve 20měsících při 91cm výšce v sedě, a má stále rezervu…samozřejmě se mi už nevejde do plného lehu, protože se to lehátko u hlavy skládá (láme) na kratší délku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.11 22:25

Měl 87 cm :nevim: Možná to bylo tím, že měl v zimě čepicu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.7.11 22:28
Angua píše:
Měl 87 cm :nevim: Možná to bylo tím, že měl v zimě čepicu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Ale i tak by se měl vejít :think: :nevim: Kubča se určitě ještě vejde teď v zimě. Nepočítám, že by chodil plně pěšo, je strašně líný :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.11 22:37

Tohle je z února - 22 měsíců - on z toho kočáru vyloženě přetékal (v zimním samozřejmě, v letním by se asi ještě vešel :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.11 22:37

Nahrávám foto, nějak to trvá :think: Samík též není chodec, když někde ujde (spíš uběhne :lol: ) 500 m, nedejbože kilometr, tak volám haleluja :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.7.11 22:39
Angua píše:
Tohle je z února - 22 měsíců - on z toho kočáru vyloženě přetékal (v zimním samozřejmě, v letním by se asi ještě vešel :lol: ).

OK, už ti věřím :lol: Nj, Kubovi v zimě bylo kousek přes rok, tak se vešel v pohodě i s fusakem (Emitex Combi) :-D Teď je na lehko, ale v zimě ho tam prostě narvat musím :cert: :lol: Chválím kombinézu, my jí taky měli a letos do ní jdu znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.11 22:47

Jo, je super, vzala jsem malinko větší (ale nevadilo), takže mu bude ještě letos. Škoda, že ji moc nevyužil, nechtěl chodit, bobovat, válet se ve sněhu… Jestli to bude letos stejné, tak mě naštve - takovou práci mi dalo ji sehnat, kamarádku jsem hnala do rozběsněného davu a pán nechce chodit ve sněhu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.7.11 22:50
Angua píše:
Jo, je super, vzala jsem malinko větší (ale nevadilo), takže mu bude ještě letos. Škoda, že ji moc nevyužil, nechtěl chodit, bobovat, válet se ve sněhu… Jestli to bude letos stejné, tak mě naštve - takovou práci mi dalo ji sehnat, kamarádku jsem hnala do rozběsněného davu a pán nechce chodit ve sněhu :lol: :lol: :lol:

To samé. Taky jsme hnala kamarádku až v Praze pro poslední kousek :lol: Já mu jí musím vyzkoušet, třeba se taky vejde. Alespoň do kalhot :think:
Abych byla ještě k tématu - Blazo - pokud bys kupovala kočárek Patron, nejlépe se do něj vejde fusak Emitex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.7.11 07:50

Děkuju moc za odpovědi, koukám, že Apollon opravdu letí :lol: Ale zatim jsem koukala na jejich stránky a nejvíc se mi líbil kočárek Falco, dokonce ho mají teď v akci. Jen se neumím rozhodnout jestli chci klasickou čtyřkolku nebo s rotačními koly, přece jen jezdíme dost na chalupu, kde je ten terén dost náročný :nevim:
Mám to na Mělník taky kousek, tak se zajedu podívat přímo k nim… Jen mě udivuje, že jsem o nich vůbec nevěděla nebýt tý reklamy u doktora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.11 09:52
Blaza_B píše:
Děkuju moc za odpovědi, koukám, že Apollon opravdu letí :lol: Ale zatim jsem koukala na jejich stránky a nejvíc se mi líbil kočárek Falco, dokonce ho mají teď v akci. Jen se neumím rozhodnout jestli chci klasickou čtyřkolku nebo s rotačními koly, přece jen jezdíme dost na chalupu, kde je ten terén dost náročný :nevim:
Mám to na Mělník taky kousek, tak se zajedu podívat přímo k nim… Jen mě udivuje, že jsem o nich vůbec nevěděla nebýt tý reklamy u doktora :mrgreen:

Pokud se ti bude líbit s rotačními koly, tak si dej pozor, aby se dala dost na pevbno zaaretovat. U spousty kočárků jiných značek pořád slýchám, jak se zaaretování ulamuje nebo povoluje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí