Payza - je podobná Paypal

852
4.3.17 11:54

Payza - je podobná Paypal

Ahoj, používala jsem paypal, ale nyní jsou s ním asi nějaké problémy tak jsem musela založit payzu - založení OK- na peníze co tam mají dojít zatím čekám takže funkčnost nemůžu zjisti - je v používání podobná Payplu? nebo co se liší?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3705
4.3.17 12:01
@Klarindas píše:
Ahoj, používala jsem paypal, ale nyní jsou s ním asi nějaké problémy tak jsem musela založit payzu - založení OK- na peníze co tam mají dojít zatím čekám takže funkčnost nemůžu zjisti - je v používání podobná Payplu? nebo co se liší?
Díky

Nevím jaké problémy by mohl mít PayPal, protože je to velká mezinárodní společnost s důvěryhodným kreditem. Payza neznám, rozhodně bych si ještě pohledala na netu oč se jedná. Mimochodem, pokud ti někdo pošle peníze přes PayPal, víš to okamžitě, protože ti od nich přijde mail o té transakci a za ty zaslané peníze společnost ručí. Nechce tě jen někdo podvést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.3.17 12:04
@Proto02 píše:
Nevím jaké problémy by mohl mít PayPal, protože je to velká mezinárodní společnost s důvěryhodným kreditem. Payza neznám, rozhodně bych si ještě pohledala na netu oč se jedná. Mimochodem, pokud ti někdo pošle peníze přes PayPal, víš to okamžitě, protože ti od nich přijde mail o té transakci a za ty zaslané peníze společnost ručí. Nechce tě jen někdo podvést?

Ne nechce:-) prostě jisté firmy přestali posílat peníze na PP, protože s ním měli problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.17 11:02

Payza je dost podobná Paypalu, akorát má mnohem nehoráznější poplatky za převody např. z Payzy na vlastní bankovní účet. Momentálně řeším asi to samé, co ty a asi tuším o co se jedná :-) a našla jsem na netu, že existuje pár převodních exchangerů, pomocí kterých lze peníze z Payzy převést na Paypal. Z Paypalu je totiž jednodušší a levnější dostat pak peníze na svůj účet. Dva převodníky jsou přímo schválené Payzou, poplatky jsou tam samozřejmě taky a mají určitý kurz, kterým se převádí z jedné peněženky na druhou. Zatím to nemám vyzkoušené, ale přijde mi to schůdnější a jistě i levnější, než z Payzy rovnou na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat