PCOS a otěhotnění

14.2.22 09:06

PCOS a otěhotnění

Ahoj holky,

chtěla bych se Vám svěřit se svými problémy. Už od první menstruace jsem menstruovala klidně 3 týdny - měsíc docela intenzivně. Na gynekologii mi řekli, že mi chybí žluté tělísko, které menstruaci zastavuje.. Takže jsem brala nějakou dobu asi do 15 proveru, pak jsem přešla na antikoncepci Katya a pak Mywy. Před několika lety jsem HA vysadila protože mi nedělala dobře, cyklus se mi srovnal tak, že to mám třeba týden (předtím si ale během špinění musím vzít několik tabletek Norethistironu), ale dostanu to třeba jednou za 2-3 měsíce. Před cca 2 lety mi diagnostikovali PCOS. Mám nadváhu, ale i tak se chci zeptat… Při sexu v podstatě nemusím užívat HA protože neotěhotním ani, když se do mě přítel udělá…

Máte některá zkušenost, že se Vám podařilo s podobným typem PCOS otěhotnět přirozenou cestou? Bylo mi řečeno, že to asi bez IVF nepůjde, ale chci mít nějakou naději. Přítel chce děti, mě je 24… a do budoucna chci o tom určitě uvažovat.

Moc díky za jakoukoliv podporu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
18.2.22 19:41

Gynex.

A to sis chtěla toho 3 týdenního bohatého frajera pojistit dítětem? Nebo jak pochopit ty dvě diskuze, co jsi tu během týdne založila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.22 19:51
@Mallorka píše:
Gynex.A to sis chtěla toho 3 týdenního bohatého frajera pojistit dítětem? Nebo jak pochopit ty dvě diskuze, co jsi tu během týdne založila.

Ne… byla to úvaha do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.22 15:58

Dotazník na téma Syndrom polycystických ovarií
Dobrý den, jsem studentkou 4. ročníku Střední zdravotnické školy, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku, který mi pomůže k dokončení mé Maturitní práce. Dotazník je anonymní a zabere Vám nanejvýš 5 minut. Děkuji za spolupráci!
 https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.22 17:26

Syndrom polycystických ovarií

Dobrý den, jsem studentkou 4. ročníku Střední zdravotnické školy, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku, který mi pomůže k dokončení mé Maturitní práce. Dotazník je anonymní a zabere Vám nanejvýš 5 minut. Děkuji za spolupráci!
 https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí