PCR test do zahraničí

1.7.21 13:56

PCR test do zahraničí

Zdravím,

příští týden poprvé za doby korony odjíždíme do zahraničí (Slovinsko) a zároveň jdeme poprvé na PCR testy. Chtěla jsem se zeptat, čím mám prokázat u ubytovatele, že jsme negativní, zda dostanu automaticky nějaký elektronický certifikát a ten bude stačit nebo si mám nechat vystavit za 300 Kč potvrzení s tím, že nevím jestli si ho musím vyzvednout fyzicky na tom testovacím místě nebo zda mi také přijde elektronicky. Ve všech těch informacích se už ztrácím a proto budu hrozně ráda za Vaše zkušenosti.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
1.7.21 13:59

Záleží na odběrovém místě. Já třeba dostala všechny papíry automaticky i v angličtině zadarmo

Příspěvek upraven 01.07.21 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.7.21 13:59

@eliska.kahankova No, měl by být ten covid pas ne?? A co se týká potvrzení atd.tak se ptej na konkrétním odběrovém místě. Mně tedy přišel odkaz na pdf souor. a nebo zkus 1221, tam by ti měli poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.7.21 14:02

Někde to chodí do emailu, někde to posílají do té databáze, ted nevím jak jsou přesně ty stránky na ty covid pasy, tam zadas číslo občanky a měla by ses dostat k těm výsledkům. Záleží kam půjdeš no, ptej se přímo na tom odběrovém místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
1.7.21 14:11

Stahnes vse na ocko.uzis.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 14:19

@Kriss Tina A to se platí nebo to dostanu automaticky zadarmo, když využívám toho, že mám 2 testy zdarma na měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 14:20

@Kriss Tina A odběrové místo bohužel celý den nezvedá telefony, proto to řeším touto cestou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.7.21 14:21

@eliska.kahankova to by mělo být zadarmo, akorát nevím jak casove, nemusí to tam být hned ten den, může chvíli trvat, než ty výsledky zapíšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
1.7.21 14:49

@eliska.kahankova @eliska.kahankova

napiš jim email, na ten reagují, sice opožděně, ale ozvou se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
1.7.21 15:07

@eliska.kahankova každá laboratoř to dělá jinak, někde máš certifikát zdarma, jinde si ho připlatíš, někde ho pošlou na mail společně s výsledky, jinde si ho musíš osobně vyzvednout v papírové podobě. na ocko.uzis.cz ho máš vždy elektronicky cca 2 dny po odběru, záleží, jak rychle laboratoř zadá údaje do ISINU a jak rychle to pak zpracuje uzis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí