Peakforce? Ano nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ano já také a je to prý k nicemun protože musí být zivnost a při řodičáku se to neuplatní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannnn živnost mám stejně už založenou, kvůli jiné práci a na mateřský nejsem. Ještě studuji, tak další přivýdělek se hodí vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No že při řodičáku to nemá moc šance ale že mě vezmou ale musím mít zivnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle3108 také jsem teď začala s němí spolupracovat a jsem spokojena… jak píšete mám čas na děti, sebe a vydělám… můžu se jenom zeptat jak často voláte denně aby byl výdělek jako v zaměstnání? jsem na mateřské ale v mé práci jsem měla 50 měsíčně tak jsem zvědavá zda se k tomuto výdělku tady dá dostat že bych se už do svého zaměstnání nevrátila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gilarovar 50 tisic brutto, to je tak 140 hodin na sluchatku pokud plnis (casto nesplnitelne KPI), nebo 200 hodin pokud KPI neplnis.
Jenze to je hodin cisteho casu, kde se pocita jen cas kdy opravdu mluvis s klientem nebo vyzvani linka. Cas kdyz oteviras dalsi hovor, pises poznamky… se nepocita. Takze pokud budes opravdu makat bez prestavky, tak za 6 hodin prihlaseni na ustredne umis udelat tak +-5 hodin cisteho casu. Takze minimum na 50 tisicovy vydelek je sedet za tim po-pa 8 hodin denne a doufat ze bude co volat a budes plnit KPI…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marty_PN tak děkují za vysvětlení… to si nechám svojí práci
a tady se jen odreagují při mateřské a něco si vydělám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
za mě ano
Spolupracuju s peakforce asi 3 měsíce a musím říct že je to fakt milá spolupráce. Teď přes léto si člověk fakt vydělá, protože se nám počítají fakt skvělý bonusy. ![]()
za tu dobu co tu jsem se to posunulo o dost dál, používáme různý aplikace co pomáhají se více zorientovat a popřípadě nahlédnout do toho, v čem se můžu zlepšit.
projekty jsou zajímavý a hlavně pro někoho kdo je otevřený novým věcem a přístupům v obchodu po telefonu je to super zkušenost, mám pocit, ře se tu každý den něčemu novému naučím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sahel @Sahel
Ahoj. Chci se zeptat, pracuješ pořád pro Peakforce? Jsi stále spokojená? Přemýšlím, zda tomu vůbec věnovat pozornost…zní to dobře ale v dnešní době jsem skeptická, zda to vůbec může fungovat a nejsou to jen plané řeči. Předem dík za pdpověd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, někdo nějaké aktuální zkušenosti? Kolik si tak můžeš vydělat za měsíc? Když se tomu budeš věnovat cca 40 hodin týdně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anett.m Ahoj, akorát s nimi po víc než roce končím. Když jsem nastoupila, tak to byly super projekty, které dávaly hlavu a patu. Postupně se ale ukončily, až mi zůstaly dva. Za tu dobu jsem vcelku měla 1 týden vcelku volno a bylo mi dost naznačeno, že jsem si dovolila “hodně”, ale budiž. Načež pak už to bylo tak náročné, že jsme doma usoudili, že si dáme přes Vánoce volno a odjedeme na hory. Teamleaderka věděla, že si už potřebuji opravdu odpočinout, chtěla jsem zachovat profesionalitu. Měla jsem se rozhodnout, zda chci nadále na projektu pracovat. Domluva byla, že budeme v kontaktu a napíšeme si. Kdy řečeno nebylo. Po návratu z dovolené v půlce ledna mi napsala, že mě ukončuje, už nechce čekat, že jsem se prý měla ozvat a neozvala. Evidentně byl problém napsat po víc než roce spolupráce: Ahoj, jak jsi se rozhodla, mohu s tebou počítat? Potřebuji tě od tehdy a tehdy. Nic takového, rozhodnutí padlo za mě. Co čert nechtěl, zbýval mi jeden projekt po dovolené, měla jsem další den volat. V noci mě odvezla rychlá s krvácením do břicha od prasklé cysty. 2 dny jsem byla mimo, padnul víkend a po víkendu zpráva od druhé teamleaderky, že na mě čekat nebude a ukončila mě. Náborují pořád, přitom počty projektů nic moc. Vše v tuto chvíli jen aktiv. Těm ke konci roku zvýšili bonusy na téměř nedosažitelné. Takže za mě ne. Už to není to co to bylo, můj výdělek byl nejdřív okolo 35tis. Kč, ale 200 hodin odpracováno, pak když mi skončily dva projekty a já dělala běžný “fond”, tak jsem byla okolo 20-25tis. Kč. A to nepočítám 8k odvody. Za mě to za ty nervy nestojí a nedej boha jeho, když si dovolíš chvíli zastavit. Tak tě prostě z projektu vykopnou bez empatie bez porozumění. Jen si pohlídají, aby to náležitě hodili na tebe. S tím počítej pokud tam půjdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, máte teďka aktuálně ještě někdo jiný zkušenosti s Peakforce?? Prošla jsem vstupním pohovorem, a jak je známo, každý vše vychválí do nebes, zajímá mě ta realita. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit