Peakforce? Ano nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne
Ne, reagovala jsem na netu na konkrétní nabídku. Madam volala na státní svátek, dotčená, že jsem nepřečetl mail. Informace jsem nedostala, místo toho si mě chtěla vodit po nějakém kurzu. Požádala jsem, aby smazala moje kontakty a už mi nepsala. Cca po čtrnácti dnech mi vola další podobná, že prej jsem mluvila už s kolegyní. Já že ne. Volala z nějakých horoucích pekel a že mi tedy pošle mail. A zas dokola. Samozřejmě, že prej zavolá. Já, že stačí mail, a v případě zájmu se sama ozvu! Na mail jsem odpověděla, že z mé strany jasný postoj a nepřejí si s nimi byt jakkoliv v kontaktu. S první těch mailů bylo několik a jak u blbým na dvorku. Tak jsem zvědavá, co tahle.
Volají energetiku a finance, fakt “terno” a jelikož mám praxi, tak takový příští opravdu ne. Obtěžují, ale fakta neřeknou. Těch firem jsou mraky a je nehorázných rozdíl v přístupu. Vy to jako zákazník poznáte také, je xy firem, kde se představí a jen něco nezadrmolí. Už to obtěžování o svátku a následně volání, kdy věděla, že nemá ok signál mi stačilo, abych se rozhodla, že s nimi nechci mít nic společného.
Ano, přesně kvůli takovým tu máme všichni gdpr, kterým si takoví, jako u nich vytírají zadek.
Stejně si myslím, že mají natolik vyhrabáno, že opět zavolají. Už mě tyhle pavlačoidní metody pěkně štvouo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peakforce mohu jen doporučit. Pracuji již dlouho a nikde sem nezažila takovou ochotu a náklonost jako v Peakforce vyzkoušela jsem dotazovani pro Nielasen Admosphere, Stemmark a podobně. Ale peakforce mi dala tu možnost pracovat v čase v jakém si sama zvolím mohu spolupracovat na jakémkoliv projektu, růst vzdělávat se a hlavně tato práce mi dává jak možnost si vydělat peníze a zároveň mít čas i na svoje děti. Když jsem před koncem rodičovské dovolené přemýšlela kde najdu práci ve které si vydělám a zároveň budu mít čas na rodinu, děti koníčky… náhodně jsem narazila na inzerát Peakforce a řekla jsem si že to zkusím ikdyž obavy jsem měla protože jsem nic podobnéího neddělala. V peakforce máme všichni podporu od vedení přísun informací možnost seberealizace, profesního růstu a možnost volby. Navíc znalosti které získávám v rámci této spolupráce se mi již několikrát hodily v osobním životě. V Peakforce jsme si rovni a nikdo si na nikoho nepovyšuje a v ostatních CC musíte být od a do… Já jsem spokojenaá jako i jiní kolegové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano
Za mne ano. Delám pro ne od lonského zarí. Jsem invalidni a sehnat si praci z domu byl docela problem hlavne proto, ze nemohu pracovat 8 hodin denne 5 dnu v tydnu. U PF je vyhodou, ze si mohu planovat praci podle zdravotniho stavu nebo odskocit pro decka do skoly a proste kolik volam tolik penez dostanu. Nestoji nade mnou supervizor jako v klasickem callcentru a nemusim za tim sedet v kuse. Volaji docela hodne projektu a da se vybrat i pokud nechcete volat treba pujcky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle3108 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ANO
Začala jsem pro Peakforce dělat asi před půl rokem a musím říct, že mi to fakt sedí. Hlavně kvůli tomu, že si můžu plánovat směny podle sebe. Mám dvě děti a díky tomu nemusím řešit, kdo je vyzvedne ze školky nebo kdy mám čas.
Na začátku jsem měla trochu obavy, jestli to zvládnu, ale školení bylo úplně v pohodě a pořád, když si nejsem jistá, se můžu zeptat a vždycky mi někdo poradí. Není to teda úplně bez práce, volání někdy není snadný, ale když člověk chce, dá se vydělat fakt pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle3108 píše: Více
Ahoj, stále u této společnosti pracuješ? Zajímalo by mě pár otázek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle3108 mohu se zeptat, zda zde stále pracujete a jste stále spokojená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bonire
Nevim jak ona, ale ja pro PF stale pracuji a zatim spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle3108 ahoj teď jsem narazila na nabídku od peakforce, chci se zeptat zda jsi tam pořád a jsi opravdu stále spokojená, také bych se chtěla zeptat na měsíční plat. Dekuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannnn
Misa tam uz od podzimu nedela a ja uz mesic take ne. Docela hodne se tam zmenilo se zmenou majitelu. Vydelat se tam uz neda pokud nevolas 50 hodin tydne a muzes se zmenilo na musis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marty_PN aha takže už je to špatne? A za ten měsíc teda se může kolik nejmíň vydělat nebo jsem četla že musí byt žl a to si přece musíš platit socialni a zdravotní… popřípadě nemáš nějaký tip na něco takového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannnn
Jako hlavni praci se tim jako OSVC uz neuzivis. Prave kvuli odvodum. Nejmin 25 hodin za mesic delas jen na to. Jenze pocita se jen cisty cas co volas ne treba mezicas co pises po hovoru poznamky a mit 25 hodin cisteho casu se ti za tyden ani nemusi povest. Za ten vic jak rok co je od kdy jsem tu psal recenzi se toho hodne zmenilo k horsimu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost?
Právě jsem viděla inzerát na FB a celkem mě to láká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
má někdo zkušenost s firmou Peakforce? Nedohledala jsem moc informací a zajímalo by mě jestli u nich někdo pracoval? Děkuji.