Péče o děti po RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Než si vyřešíš co? Nechápu.
Jestli máš na rozhodnutí do konce roku, tak máš prostor si hledat práci ne? Máš možnosti v okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nerozumím, co si hodláš „vyřešit“… je únor a máš čas do konce roku… tak si prostě najdi jinou práci, máš k tomu přece ideální pozici, když tak dlouho dopředu víš, na čem jsi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
No jo, 2× „dostala čočku“. Asi čekala rady typu -máš nárok na dávku, běž si zažádat atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mall126 píše: Více
Třeba dávku vyzíská pro dalšího mimíska?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP neboj pro dávky by mě ani nenapadlo jít
uživíme se, ale potřebujeme taky zlogistikovat děti…nějaké plány mám, ale když by to úplně nenavazovalo jsem myslela…ale nějak si to vyřeším a třeba bude nakonec lépe, než bylo
jen jsem si chtěla udržet vystudovaný obor, který není v každém městě…
- Citovat
- Upravit
@Pedro867 určitě ne, další dítě už nemůžeme mít…jen jsem psala, že chci zůstat u vystudovaného oboru a třeba to neseženu, aby to úplně navazovalo časově…dávky žádné nebereme, krom rodičáku…tak kdyžtak půjdu dělat něco jiného
na vlastní nemovitosti bohužel příspěvky nejsou ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si představuju výdejní okénko-v létě se zmrzlinou a v zimě s grogem, a to vše z domu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potěšení na mé straně! Jen aby to nedopadlo jako v té hlášce: Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi celkem jedno, co by tě napadlo nebo nenapadlo… prostě jsem nepochopila problém …
Ve chvíli, kdy má člověk téměř rok času, může si věci naplánovat a vyřešit tak, aby si i ten obor udržel.
Ale podle smazání dotazu a podle tvých reakcí je zjevné, že šlo opravdu jen o vymyšlení co nejvýhodnějších finančních čachrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč jsi to celé teda smazala? Napsala jsi to dost nešikovně, že jsme nechápaly a místo toho abys to vysvětlila, tak to smažeš?
Nechápu. Přitom jsi žádnou čočku od nás teda nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe není dnes konstelace a nejsme sociální bublina s dávkami
tak si to raději vyřešíme sami nebo se to ještě vyřeší samo ![]()
- Citovat
- Upravit
Příspěvek upraven 20.02.26 v 12:03