Péče o děti po RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.26 11:44

Péče o děti po rd

:-)

Příspěvek upraven 20.02.26 v 12:03

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8290
20.2.26 11:52
@Anonymní píše: Více

Než si vyřešíš co? Nechápu.
Jestli máš na rozhodnutí do konce roku, tak máš prostor si hledat práci ne? Máš možnosti v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
20.2.26 12:03

Taky nerozumím, co si hodláš „vyřešit“… je únor a máš čas do konce roku… tak si prostě najdi jinou práci, máš k tomu přece ideální pozici, když tak dlouho dopředu víš, na čem jsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
20.2.26 12:24
@BohunkaP píše: Více

Už to cele smazala :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1306
20.2.26 12:39
@izabe píše: Více

No jo, 2× „dostala čočku“. Asi čekala rady typu -máš nárok na dávku, běž si zažádat atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
20.2.26 12:41
@Mall126 píše: Více

Třeba dávku vyzíská pro dalšího mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 12:42

@BohunkaP neboj pro dávky by mě ani nenapadlo jít :-) uživíme se, ale potřebujeme taky zlogistikovat děti…nějaké plány mám, ale když by to úplně nenavazovalo jsem myslela…ale nějak si to vyřeším a třeba bude nakonec lépe, než bylo :-) jen jsem si chtěla udržet vystudovaný obor, který není v každém městě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.26 12:44

@Pedro867 určitě ne, další dítě už nemůžeme mít…jen jsem psala, že chci zůstat u vystudovaného oboru a třeba to neseženu, aby to úplně navazovalo časově…dávky žádné nebereme, krom rodičáku…tak kdyžtak půjdu dělat něco jiného :-) na vlastní nemovitosti bohužel příspěvky nejsou ;-)

• Citovat
  • Upravit
911
20.2.26 12:49

Já si představuju výdejní okénko-v létě se zmrzlinou a v zimě s grogem, a to vše z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 12:51

@Pedro867 super nápad, díky ;-)

• Citovat
  • Upravit
911
20.2.26 12:57

Potěšení na mé straně! Jen aby to nedopadlo jako v té hlášce: Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
20.2.26 13:03

Je mi celkem jedno, co by tě napadlo nebo nenapadlo… prostě jsem nepochopila problém …
Ve chvíli, kdy má člověk téměř rok času, může si věci naplánovat a vyřešit tak, aby si i ten obor udržel.

Ale podle smazání dotazu a podle tvých reakcí je zjevné, že šlo opravdu jen o vymyšlení co nejvýhodnějších finančních čachrů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
20.2.26 13:09

A proč jsi to celé teda smazala? Napsala jsi to dost nešikovně, že jsme nechápaly a místo toho abys to vysvětlila, tak to smažeš? :lol: Nechápu. Přitom jsi žádnou čočku od nás teda nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 14:51

@izabe není dnes konstelace a nejsme sociální bublina s dávkami :roll: tak si to raději vyřešíme sami nebo se to ještě vyřeší samo :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.26 20:44

Prosím @admin o smazání, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat