Péče o skleník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
18.3.26 07:32

Zdravím, odkud máte skleník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.3.26 07:59
@harpyjka píše: Více

Ahojky, to ja uz nevim, mame ho nekolik let a delali jsme si ho sami, akorat polykarbonat jsme objednavali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.3.26 11:52

@lísteček paani ja si nedokazu predstavit drbat se s tim sama u nas to slo vsechno za manzelem :D ale ptala jsem se a pry to objednaval na avenberg jen si to musite prohledat sama uz jake rozmery shanite atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
19.3.26 09:07
@vanocka88 píše: Více

me tyhle prace bavi, takze to byla radost betonovat a tak :lol: ale co, sklenik byl dobre udelanej, ten mi zustal, manzel ne :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
26.4.26 11:24
@Pudloslava píše: Více

U nás se to tady docela pěstuje, protože venku na ní bývá zima, tak jsme jí tam šoupli taky a v pohodě :)
Ono v sezoně stejně větráš většinou o 106, protože jinak je to věčně nemocný, upřímně moc neznám nikoho, kdo by si cíleně omezoval větrání, aby držel třeba vyšší vlhkost nebo tak.

Není vhodné to mít na stejném záhoně, aby šla korigovat vlhkost u kořenů, ale všechno nad zemí čím víc větrání, tím lépe, ať jsou to rajčata, réva nebo celer.

My třeba máme v rámci jednoho skleníku v podstatě všechno možné, ale podle podmínek na zálivku, hnojení a světlo jsou rozdělené do různých záhonů a máme dvě zalévací ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
26.4.26 11:26
@lísteček píše: Více

Proč meloun ne? :D já ho loni poprvé strčila do skleníku a letos jsem chtěla navyšovat počty :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí