Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám dost orchidejí. A bohužel různé květináče. Chtěla bych to sjednotit. Jaké máte doma květináče na orchideje? Kde jste je kupovali? Jste spokojeni? Asi by se mi nejvíce hodily bílé. Bohužel jsem na žádné hezké nikde nenarazila.
Orchideje mám v plastu ( ty obyč květináče) a nacpala jsem je do truhlíků, které jsou na parapetu. Je to kvůli tomu, že se tam vejdou 4. Často je sprchuju, tak ať je to jednodušší na manipulaci. Už se zase blíží jejich období a začaly pěkně vyhazovat květní výhony. Jinak se mi neosvědčily ty vysoké květináče, mám raději normální výšku.
Nic extra. Vběhla jsem do obchodu koupila 5 stejných květináčů aby se mi hodili do bytu a tím to končí. Líbí se mi když to vypadá stejně a není každý jiný. Pak to vypadá moc chaoticky a neuspořádaně.
Měla jsem je ve skleněných čirých květináčích, aby šlo světlo na kořeny.
@Magical-eyes píše: Více
Mně právě dokvetly. Ty vyšší mi nevadí. Ale dlouho jsem nenarazila na nějaké, které by se mi líbily. Mám dva obyčejné plastové z Ikey. Jenže už je nemají. A chtěla bych vše sjednotit.
Já jsem si koupila originál květináče na orchideje. Nechala jsem si poradit v obchodě a těm potvorám se v nich fakt daří! ![]()
@Magical-eyes píše: Více
Dobrý nápad ten truhlík. To poradím manželovi, on orchideje kupuje.
@osmi píše: Více
Já je mám i plastovém kelímku od cherry rajčat a vyhazují i keiki. Spíš než květináč těm mým dělá dobře východní okno a vlhčený mech…
@AginkaH píše: Více
To je pravda. Mám ty bílé keramické a mám v nich na chatě vařečky. Ale vypadají dobře a cena je sympatická.