Pedagogické vzdělání dálkově - lyžařský kurz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V první řadě bych zavolala do školy a zjistila, jak to je, my tady můžeme jen hádat a za druhé mě pobavilo to, že se musíš starat o přítele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dálkové studium je vždy problém, ale pokud člověk kvalifikaci potřebuje, nic jiného mu nezbude a podstoupí ho… Já sama se teď připravuju na státnice a už jsem od počátku roku doma na neplaceném volnu, protože se potřebuju připravovat a zaměstnavatel mi jinou alternativu nedal. Ne vždy zaměstnavatel vyjde vstříc, ale to se nedá nic dělat.
Kurzy v rámci studia ba SPgŠ ale neslouží jen k tomu, aby se člověk naučil lyžovat, ale aby se naučil i speciální metodiky. Současně probíhá i v rámci turisťáku práce nad didaktikou a s metodikou výchov, takže si myslím, že snaha se tomu vyhnout by byla velice krátkozraká a škola na ní nepřistoupí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tě na tom pobavilo? Je snad běžné, že žena musí uvařit, uklidit, vyprat. A pokud pracuje do pozdního odpoledne, je jasné, že asi potřebuje jíst..
- Citovat
- Upravit
SPgŠ Beroun? Já bych možná chtĕla zkusit to jednoleté, ale tohle mě taky odrazuje… Navíc se tam jezdí stejně jen kvůli panu řediteli Šímovi, aby si mĕl vklidu kde zachlastat ![]()
- Citovat
- Upravit
@rehonka Právě kvůli zaměstnání jsem si ho chtěla doděla na mateřské, nevadí mi s dítetem jezdit do školy, ale na kurz lyžování nemám peníze ani čas…
- Citovat
- Upravit
Ano, Beroun. Měla bych už později a místo ve školce, důležité je pro mě vzdělání, ne kurzy.
- Citovat
- Upravit
Aha, já z toho teda nemusím nic. No, každá to máme jinak.
@Anonymní píše:
Co tě na tom pobavilo? Je snad běžné, že žena musí uvařit, uklidit, vyprat. A pokud pracuje do pozdního odpoledne, je jasné, že asi potřebuje jíst..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný pedagogický rychlokvas, který si dodělá kvalifikaci dálkově za jeden rok nemůže dle mého být plně kvalifikovaný pro výkon tak náročného povolání jako je učitelka v mateřské škole…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rehonka píše: Žádný pedagogický rychlokvas, který si dodělá kvalifikaci dálkově za jeden rok nemůže dle mého být plně kvalifikovaný pro výkon tak náročného povolání jako je učitelka v mateřské škole…
To si děláš srandu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimo to, dle webek školy, můžeš nastoupit jednoleté DS pouze ma předpokladu: „Pokud máte minimálně čtyřsemestrové studium, můžete být zařazena mezi uchazeče o jednoleté studium.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena nedělám… rozhodně ne… jak po teoretické, tak ani po stránce metodik a didaktik se za jeden rok, jednou v týdnu nemůžeš naučit to, co se holky na SPgŠ učí 4 roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rehonka To bohužel nemám, mám maturitu na jiné škole, která se školství ani pedagogiky netýká.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, pobavilo mě na tom to, že máš pocit, že nemůžeš odjet na týden pryč
on by asi přítel umřel hlady a ve špíně… hele a jak chceš zvládnout třeba porod - to budeš rodit doma, nebo pozveš maminku, aby se o přítele postarala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím!
. Nehledě na to, že umím lyžovat dost dobře a tohle je pro mě zbytečné. Jak byste toto řešili? Přece učitelka mateřské školy nepotřebuje mít lyžařský kurz…
Moc prosím o radu, možná se najde někdo, kdo mi poradí nebo tak.
Ráda bych si dálkově dodělala pedagogické vzdělání na střední škole, je to dálkové studium na 2 roky a škola se navštěvuje jednou týdně. Jenže problém je v tom, že škola má jakési dva povinné kurzy, jeden lyžování a druhý nějaký turistický. Co jsem zjišťovala, tak ten lyžovací kurz stojí 6000 + samozřejmě další výdaje a trvá 9 dní. Jenže problém je ten, že plánuju dítě, protože toho vzdělání jsem si chtěla dodělat při mateřské a pak nastoupit do školy a prostě si nemůžu dovolit odjet na 9 dní pryč, jestli budu už v té době mít dítě nevím, ale pořád budu mít domácnost, přítele o kterého se musím postarat a šest tisíc navíc teda taky nemáme. Dle mého toto být povinné nemůže, když si to člověk musí platit sám a od toho to je přece dálkové studium, aby si to každý přispůsobil. Žádný zaměstnavatel nedá volno na 9 dní
Poraďte