Pedagogický asistent
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pedagogický asistent
Ahoj, chystám se udělat si online kurz AP. dělal někdo? našla jsem na stránce lexi vzdělávání. zajímá mne jak a kde si zařídit tu praxi píšou tam 80h teorie a 40h praxe.. díky všem za radu či pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@zelenakatty píše:
Ahoj, chystám se udělat si online kurz AP. dělal někdo? našla jsem na stránce lexi vzdělávání. zajímá mne jak a kde si zařídit tu praxi píšou tam 80h teorie a 40h praxe.. díky všem za radu či pomoc.
Nedělala jsem, ale praxi jsem si zařizovala při studiu VŠ. Víš, jak se to dělá? Do nějaké školy nebo školky, která je pro Tebe dostupná, zavoláš nebo napíšeš žádost a oni Ti odpoví buď ano nebo ne. Potom si domluvíš termín.
Vážně se ptáš na tak banální věc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenakatty píše:
Jeste si nejprve zjisti, jaka je u vas poptavka. At nevyhodis penize, protože nesezenes praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že tento kurz už od letošního září nestačí na práci AP. Raději si to ověř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blue2 píše:
Já myslím, že tento kurz už od letošního září nestačí na práci AP. Raději si to ověř.
předpokládám, že ty neplatné už nikdo nenabízí. Jen to přejmenovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
předpokládám, že ty neplatné už nikdo nenabízí. Jen to přejmenovali
No, tím bych si nebyla jistá, že ho nikdo už nenabízí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenakatty píše:
No tak je to asistent pedagoga, tak bych nejdřív zkusil řeznictví a kdyby se nezadařilo, tak železářství by mohlo pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit