Drby, pomluvy v práci

Anonymní
2.12.23 11:11

Drby, pomluvy v práci

. 8o

Příspěvek upraven 06.05.25 v 11:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65672
2.12.23 11:22
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne. Setkali jste se někdo v pomluvami v zaměstnání?
Já ano a tentokrát jsem účinkující, bohužel. :,( Nějak to už nezvládám trvá to už přes čtvrt roku, kdy jsem měla konfrontaci s kolegy, kteří tomu co o nich údajně říkám věří. :nevim: :?
Nikdy jsem nikomu nic o nich neřekla. :zed:
Bohužel, v práci máme osobu, která se tím rozhadavanim okolí baví. Ale bylo jí tentokrát uveřeno. :zed:
Od té doby se moji kolegové chovají odměřeně, nechtějí mi, ani pomocí, poradit ( jsem tam 1,5 roku ). Přitom do té doby jsme byly parta, která si sedla a nebylo jim cizí si říct cokoli, setkat se i po práci.

Tu práci potřebuju, chci ji. Baví mě, ale do práce chci chodit v pohodě, natesena a ne být v dusné atmosféře, kde jsem najednou černá ovce.

Snažila jsem se jim vysvětlit, že já to nejsem. Marne. Nezajem.

Nevím jak se v této situaci už chovat, nechci za nima dolizat, ale nemůžu fungovat 8-9 hodin někde, kde celý den neprohodim slovo (oni spolu ano). Najednou jsem jen dobrá : udělej, dones, podrz.

Dřív to bylo jiné…

to už je tvoje nejmín třetí diskuse, ne. Těžko ti najednou někdo poradí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 01:17

reakce

Ahoj, zažívám momentálně to samé. V práci se krade, každý každého pomlouvá a každý všemu věří, šikana ze strany všech.. proto jsem se rozhodla dodělat si nějak vzdělání a vypadnout odtamtud. dnes si člověk nevybere, já se snažím celou směnu mlčet a odpovídám jen když se mě na něco někdo zeptá, mám sluchátka a neřeším nic, je to nejlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42955
3.12.23 02:11

V každé práci je něco. Buď se s tím nauč žít anebo ji změň, nic jiného poradit nejde. Už bych asi nikomu nic nevysvětlovala, zavánělo by to tím pověstným rozpatlaným hovnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
3.12.23 15:05

To je asi všude, s tím nic nenaděláš. A když se ještě k tomu jedná o obrovský open Space, jedna ženská vedle druhé, to je teprve točo.
A ta dotyčná kolegyně pomlouvá jen tebe, nebo o ostatní za zády? Pokud ano, tak neboj, každá lež se jednou provalí a pak uvidí, že ta škodná je ona a ne ty. Taky nemám v práci pomalu s kým promluvit, protože lets dance, nebo co to chodí, na to nekoukám, ulici nesleduji, žádné nové seriály, tam se baví jen o tom a pak řeči, že škoda řeči. Jo, a jedna taková byla u nás. Bývalou kolegyni promluvila, že je feťačka a alkoholička, mě promluvila, že jsem Slovenka, která se vnutila do Česka a jakým právem, mám se vrátit na Slovensko a že jsem nemoderní, neatraktivní, asi že nenosim šaty do práce vhodné tak do baru k tyči, pak promluvila ještě další 2 kolegyně, úplně rozestvala kolektiv, až ji z personálního dali vytýkací dopis. Pak se ještě urazila, brečela celou pracovní dobu, vzala si dovolenou a sick days na zotavení ze šoku, pořád tam je a je to trochu lepší.
Takže pokud bude pomlouvat jiné lidi, tom lip. Čím víc toho bude, tím menší důvěryhodnost jeji osoby. Hlavně hned nelez jinde, tohle je opravdu skoro všude. Já snad nezažila práci, kde by tohle nebylo. A taky jsem jednou, měla jsem neschopenku, pak dlouho ocr na dítě a napsali mi do kalendáře na stolku nápis Flakacko. Tak to už jsem řekla vedoucímu a řešilo se to. Možná dětinské, ale třeba ukázat taky bojovnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.23 15:11

@Bellino Není to ona, ale on. A ano, nepomlouva jen mě, ale v poslední době jsem já na pořadníku o kom se mluví. Pár lidí už dotyčného prokouklo, ale ti, se kterými pracuji ne.

• Citovat
  • Upravit
17473
3.12.23 15:13

Už tady máš druhou nebo třetí diskuzi… a myslím, že odpověď bude stále stejná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
3.12.23 15:28

Res to s sefem a on by mel naprimo, s kolektivem. Tohle je sikana. Pokud vse selze, leda nova prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
3.12.23 19:42

To jsou zas ti policajti? Jak všichni odešli domů dřív a zakladatelka řekla, že nejsou na pracovišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat