Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, poradil by mi tu někdo prosím dobryho pediatra v Čáslavi? K jedné dr. sice chodíme, ale nezdá se mi, holku mám pořád nemocnou, ve školce je vždy jen cca týden a zase je nemocná. Já vím, že to většinou tak bývá, než si dítě vytvoří nějakou imunitu, ale co se týče vyšetření, tak se mi to prostě nelíbí. Teď zrovna, dobrala sumetrolim, měla kašel a byla zahlenena, po pár dnech dobrý, u dr. prý vše ok, jenže následující den ve středu měla přes den kolem 37, teď má děsný kašel a spouští se jí rýma. Do pátku jsem si ji nechala doma. Zítra opět musím k dr., doufám, že to nebude mít na pruduskach
třeba takový krevní test by nebyl špatný, ale copak mám radit doktorce? Fakt už nevím…
Předem díky
@Jennefer píše:
Ahoj, poradil by mi tu někdo prosím dobryho pediatra v Čáslavi? K jedné dr. sice chodíme, ale nezdá se mi, holku mám pořád nemocnou, ve školce je vždy jen cca týden a zase je nemocná. Já vím, že to většinou tak bývá, než si dítě vytvoří nějakou imunitu, ale co se týče vyšetření, tak se mi to prostě nelíbí. Teď zrovna, dobrala sumetrolim, měla kašel a byla zahlenena, po pár dnech dobrý, u dr. prý vše ok, jenže následující den ve středu měla přes den kolem 37, teď má děsný kašel a spouští se jí rýma. Do pátku jsem si ji nechala doma. Zítra opět musím k dr., doufám, že to nebude mít na pruduskachtřeba takový krevní test by nebyl špatný, ale copak mám radit doktorce? Fakt už nevím…
Předem díky
S dětmi chodím k MUDr. Vánišové a jsem s ní i se setřičkou víc než spokojená ![]()
Anonym z důvodu bydliště a lékaře.
@Jennefer od té doby, co tu ordinuje - nejprve jsme chodili k MUDr. Nosilové, ale ta už odešla do důchodu (ale ještě tu vypomáhá) - a pak převzala ordinaci MUDr. Vánišová. Je to asi 2 roky
Za mě fakt super přístup k dětem a po profesní stránce také 1 ![]()