Pediatr nám umřel, jak teď postupovat dál?

1149
9.3.20 18:00

Pediatr nám umřel

Nevíte náhodou někdo, jak se postupuje, když umře doktor (v našem případě pediatr). Jestli někdo musí přebrat všechny klienty, nebo je to na každém si najít nového? Náš pan doktor měl děti ze všech sídlišť, je to pár týdnů, co bohužel odešel. Já si říkala, že nebudu panikařit, že to někdo přebere, ale teď nastala situace, že dcera onemocněla a já potřebuju OČR a pokud se stav zhorší, tak i medikaci… Nestalo se vám něco podobného??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
9.3.20 18:06

Nám umřel zubař, určitou dobu se mohly vyzvednout karty a nového si hledal každý sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
9.3.20 18:06

No tak pokud pan doktor s někým nejednal, že to odkoupí, nebo po té ordinaci neskočí nějaký řetězec nebo protřelý doktor, který má kontakty na kraji apod., tak to nejspíše nikdo nepřevezme (pediatrů je fest málo. Musíte si hledat sami, popř. se zeptat na pojišťovně kdo bere, jinak se většinou karty odesílají na Krajský úřad, kde si je vyžádá nový lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.3.20 18:07

Stalo se mi to u praktického lékaře. Instrukce a informace o zástupu byly na webu lékaře i na stránkách města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.3.20 18:07

Nám umřel zubař. Nikdo jeho pacienty nepřevzal, starat jsem se musela sama. Pojišťovna dala seznam, ale nikdo nás nechtěl vzít. Nového zubaře jsem našla až po dvou letech! Jak to je u pediatra nevím, ale snad to nebude takový problém jako se zubařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11738
9.3.20 18:18

Vím, že u nás byl stejný případ.
Karty po určitou krátkou dobu vydávala sestra a pak se převezli na nějaký úřad. Nového lékaře si hledali lidé sami. Vím jen, že byl odkaz na nějakého zastupujícího pediatra, který jeho pacienty vezme (dělali si svoje zástupy), ale byl daleko přes celé město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
9.3.20 19:03

Nejdriv zkusi,,obec,, ci jiny zrizovatel najit nahradu, u nas to nedopadlo, tak vsechny detske karty sly na urad… a my museli najit sami noveho pediatra ( i 30km daleko), ten o kartu zazadal, nam jako rodicum ji urad nevydal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí