Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, jsem zoufalá. Zítra má mít kluk do školky masku na masopust. Vymyslel si, že jde za doktora. Nemůžu sehnat bílé kalhoty vel. 122. Jedny jsem objevila na netu ve Vrbnu pod Pradědem. Jsme z Prahy a já je potřebuji hned. Byli jsme na horách, tak jsem to neřešila, říkala jsem si přijedeme a kalhoty koupím. Jenže já netušila, že se to nedá sehnat. Co mám dělat? Poraďte prosím.
Příspěvek upraven 02.03.20 v 11:09
Bude mít plášť? zkusila bych sehnat bílé leginy nebo jakékoli jiné bílé kalhoty
@Enmamma píše:
Holky, jsem zoufalá. Zítra má mít kluk do školky masku na masopust. Vymyslel si, že jde za doktora. Nemůžu sehnat bílé kalhoty vel. 122. Jedny jsem objevila na netu ve Vrbnu pod Pradědem. Jsme z Prahy a já je potřebuji hned. Byli jsme na horách, tak jsem to neřešila, říkala jsem si přijedeme a kalhoty koupím. Jenže já netušila, že se to nedá sehnat. Co mám dělat? Poraďte prosím.
co bílé leginy? koupit treba větší, at je nemá upnute..
Nebo změnit masku. Vymyslet něco, na co máte doma věci. Do zítra se kalhoty asi budou shánět těžko. Nebo ušít ze starého prostěradla.
Anebo zkusit se podivat do nějakého velkého sekace, ted bývají v sekacicg i celé komplety jako masky atd. na karneval
@Enmamma né každý doktor má bílé kalhoty. Já bych je úplně neřešila. Dej mu alespoň nějaké světlejší. Pokud má doktorský plášt a doplňky, tak to poznají, že je doktor. ![]()
@petanah píše:
Anebo zkusit se podivat do nějakého velkého sekace, ted bývají v sekacicg i celé komplety jako masky atd. na karneval
To zkusím. To je dobrý nápad. Jen nechci prolítat celé odpoledne sháněním kalhot.
@Čičorečka píše:
Nebo změnit masku. Vymyslet něco, na co máte doma věci. Do zítra se kalhoty asi budou shánět těžko. Nebo ušít ze starého prostěradla.
Změnu masky jsem mu už navrhovala. Jenže on trvá na tom, že bude doktor. Mladšího bráchu pořád léčí.
Léčí i panenky, občas i mě. ![]()
@Enmamma píše:
To zkusím. To je dobrý nápad. Jen nechci prolítat celé odpoledne sháněním kalhot.
Co máte za doplňky? Ukaž mu fotky, vždy jen plášť a normální kalhoty. Bílé kalhoty v sekaci? To je jehla v kupce sena ne?
@Enmamma píše:
Změnu masky jsem mu už navrhovala. Jenže on trvá na tom, že bude doktor. Mladšího bráchu pořád léčí.Léčí i panenky, občas i mě.
ony ty děti si vždycky musí vymyslet něco „extra“, co se „jednoduše“ vyrobí, úplně to chápu ![]()
@Bubla Bůčková u nas je třeba mega sekáč, kde právě mívají hory přímo masek pro děti i dospělé oddělené zvlášť.. věřím, že i v pze se něco najde..
@Enmamma píše:
Změnu masky jsem mu už navrhovala. Jenže on trvá na tom, že bude doktor. Mladšího bráchu pořád léčí.Léčí i panenky, občas i mě.
Tak ještě zkusit rozšířit hledání na zelené. Může jít za doktora, který se chystá jít operovat ![]()