Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AdélaBatkova Do péče ji nedostane. Ale pokud bude fakt chtít a bude mít ty moznosti, může dostat střídavou péči.
@AdélaBatkova Udělala jsi dobře, tohle jsi měla udělat už dávno. Dceru mu ale budeš muset dávat, to že máte mezi sebou rozbroje, nemění nic na tom, že je její táta. S odchodem si mu asi udělala velikánskou čáru přes rozpočet, když neměl kam dát syna. Jak by chtěl mít v péči tu malou? Změní práci?
V každém případě musíš hned situaci řešit. Zajít na ospod a poradit se. Vysvětlit co se dělo a děje. Ikdyž nejste manželé, zažádat si o výživné a úpravu styku dítěte s otcem, ale to všechno už znáš. Nebude to úplně sranda.
No jen ti vyhrožuje, vždyt se neumí postarat pořádně ani o svého kluka. Natož aby lítal kolem dalšího děcka. Ted mu asi sklapne, natož aby se hnal o péče o další dítě/kdo se mu ted bude starat, hlídat o toho kluka/.Bud v klidu.
Super také ti fandím. A dceru budeš muset určitě dávat je otec a má právo.
@AdélaBatkova píše:
Když ho dcerka nemá ráda?
Takhle to nefunguje.
On může říct, že nemá ráda tebe.
A to už bys ji neměla nikdy vidět?
Dobrý den v minulé diskuzi jsem psala o mém příteli, jak fackuje mé dvě dcerky za hlouposti, další den už jsem se sním rozešla.. On má dítě z předchozího vztahu syna a pak máme společnou malou 3.letou dceru. Hned ráno už jsem z něho nemohla na vše si stěžoval a křičel na všechny dobře tak měl lholt blbou náladu i kdyz to přehnal, a tak jsem chtěla počkat jak se situace vyvine když bylo cca 11:05 tak na mě začal řvát proč už není hotový oběd… nevím jak vy, ale podle mě se objedná kolem 12:00 ten den jemu synovi bylo špatně a tak zůstal doma a že prý má hlad ať už dodělám oběd i když kluk měl půl hodiny předtím svačinu, už to byla poslední kapka..
Já šla zabalit věci mě, mojí 3.letý dceři a taky mím dvoum dceram z předchozího vztahu počkala jsem na dcery až přijdou ze školy a šli jsme k mím rodičům který bydlí 8 km od tamtud. Už jsem našla podnájem a budeme se tam stěhovat za 14 dní ještě že mám něco málo naspořený.. Ještě ten den mi volal ať si přijdu pro JEHO syna že musí do práce na noční, samozřejmě jsem nešla a naštval se na mě a vyhrožoval mi že mě udá k soudu a že si dceru vyžádá do jeho péče.. Jemu dceru nedám ani na jeden den… Upřímně jsem teď docela šťastná tam jsme měli vytáček 3+1 a budeme se stěhovat do 4+1 a naprostý klid bez něho. Nedostane dítě do péče? Doufám že ne a odmítám mu jí v tuté situaci dát..