Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, hledam nejakeho velmi dobreho pediatra v pardubicich. s lehkou dostupnosti MHD nebo dobrym parkovanim. doporučíte mi prosím někoho? diky moc
Mrkni se na www.znamylekar.cz, tam máš info o všech dr. Každému vyhovuje někdo jiný, my osobně chodíme k MUDr. Jiráskovi, kterého zastupuje MUDr. Jirásková.
Mudr.Ptáčková na Višňovce
)
Je ale otázka, co od pediatra očekáváš - jaký styl komunikace, příklon k alternativě nebo naopak atd atd.
Holky, poraďte, chodíte některá s prckem k paní doktorce Haltuchové, už bychom se měli někam zapsat, máme ji nejblíž, což se v zimě fakt hodí..já k ní chodila, ale to už je dávno..
My chodíme do Polabin k Csukásové, mě vyhovuje a vím, že momentálně děti nabírá - a má moc hodnou sestřičku. K Haltuchové chodí hodně kamarádek, obvykle si ani nestěžují, ani nijak nechválí. Co vím, je docela přes homeopatika. Pokud Ti vyhovuje, že jí máš blízko, tak se k ní přihlaš, změnit pediatra můžeš v případě nespokojenosti vždycky.
krmar ahojky
no mám to asi 300m, vím, že je přes homeopatika, to mi i vyhovuje docela..tak uvidím, právě na tu zimu bych raději někoho co nejblíž,..tohle je fakt kousek..
Ahoj
. No tak když to máš kousek, tak jdi k ní, to máš nejlepší, hlavně s miminkem. Když se ti nebude zdát, tak můžeš přejít jinam.
Já k Haltuchové chodím, vadí mi dvě věci-že nejde domů ka novorozenému mimču na 1.návštěvu… A že ji velmi často zastupuje dr. Dvořáková (taková mladá)-neříkám, že je špatná, ale já jsem jednou přihlášená k Haltuchové a když jsem tam v polovině případů narazila na někoho jiného, už mě to štvalo… Jinak Haltuchová je hrozně příjemná.. První antibiotika jsme dostali až ve dvou a půl letech… K Ptáčkové chodí kamarádka a vypráví o ní jen v dobrém… Skvělá je prý Hvížďalová (pod nemocnicí)-ale tam to bude horší s tím parkováním… Chodí k ní hromada mých kamarádek, všechny pějí doslova ódy… Určo nebrat Adámkovou… (ta plácá furt antibiotika…)
Oggyaozzy nezastupuje jí Kučerová? Ta zastupuje i u naší a kdyby měla vlastní praxi, tak doporučím rozhodně ji. U Hvížďalové jsem byla na pohotovosti a nedivím se, že na ni pějí samé ódy, ptž. to je opravdu paní doktorka. Ale Adámková je taky přes homeopatika a dost se v tomto směru radí s Haltuchovou. Ale parkování stejně taky na prd. Jo a Csukásová u nás taky nebyla po narození syna doma, spíš proto, že bydlíme pro ní z ruky - po svém okrsku (polabiny) asi chodí, ale abych řekla pravdu já jsem spíš radši.
Dobrý den,
chodím s desetiletou dcerou k jedné paní doktorce a je asi dobrá, na poměry běžných pediatrů, ale mě prostě už štve, jak to všechno vidí jen jako klasičtí lékaři a mě ten jejich přístup už prostě irituje. Dceři se zvětšily mízní uzliny - Má 3 velké boule v oblasti ucha, krku a podpaží, dále teplotu - už delší dobu, k tomu jí nateklo jedno oko - má jen škvírku a udělal se jí takový bolák na ruce a postupně se zvětšuje. Já to vidím tak, že má prostě někde uvnitř s nějakým orgánem problém a já bych chtěla, aby se lékař pokusil zjistit příčinu a pak mi řekl např.:To jsou játra, je třeba to a to pak všechny tyto příznaky zmizí. Ať mi doporučí něco na to, já si to klidně zaplatím, pokud to bude nějaká alternativa, ale takhle já si prostě představuju léčení - celistvé. A ne že jí na oko (aniž budou zjišťovat příčinu dají jedna antibiotika a na ty teploty a zánět uzlin druhá antibiotika a pak když je dobere, tak jí udělají odběr krve a když se z něj nic nezjistí, řekne mi pá doktorka, že je zdravá a ať jde do školy. A ty tři hroudy i ten ekzém na ruce a i to oko jí prostě zůstanou a už se s tím nidko neobtěžuje. nemluvě o tom, že ji těma antibiotikama akorát zatížili játra, a vůbec vlastně nevěděli příčinu, takže co jí léčili - prostě jí dali takováta širokospektrální antibiotika a konec:-( Tenhle přístup je prostě hroznej a nelíbí se mi a odmítám se tomu podvolovat. JÁ CHCI, ABY ZJISTILI PŘÍČINU A PAK JÍ PODLE TOHO LÉČILI!! Chi tak moc? Znáte tedy někdo v Pce takového pediatra, který by to dělal takhle? Tedy jinak než Ti všichni ostatní? Napište mi prosím na: vahytygr@seznam.cz Díky Štěpánka Svobodová, Pardubice
Zdravim, chodim k pani doktorce s pulrocni dcerou a jsem velmi spokojena. Skvela doktorka i sestra. Obe jsou moc prijemne, vzdy usmevave a neni problem se na cokoli zeptat.
Ahoj, narazila jsem náhodou na tuhle diskuzi a chci se zastat dr. Adámkové. Rozhodně nedává atb jak na běžícím páse, naopak, jak už někdo psal, zabývá se homeopatií. I s očkováním to nehrotí, je ochotná očkovací plán přizpůsobit. Je pečlivá, mně vždy nabídla maximum vyšetření, žádanku vypsala vždy ochotně - i jen na moji žádost, bez problémů. Jen občas mluví nesrozumitelně o něčem co vůbec nesouvisí s pacientem
, např. jak jak ji nabourali apod.
, ale to se dá přežít.
Doktorku Haltuchovou můžu jen doporučit, poradí po telefonu, případně posečká když nestíháte dojet v ordinační době, když se sememle něco na poslední chvíly..sice mi ze začátku přišlo, že mě jako matku hodně kritizuje, ale nakonec jsem se nad to povznesla
![]()