Dětský zubař - Praha 9

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
20.7.10 00:08

Dětský zubař Praha 9

Prosím poraďte mi nějakého dobrého dětského stomatologa na Praze 9, který přijímá nové pacienty. Nejraději bych chtěla na Poliklinice Prosek, ale nevadí i jiné části Prahy 9, např. Letňany nebo Černý Most. Mám 10-ti měsíčního chlapečka, už má sedm zubů a chtěla bych ho od 12-ti měsíců někde zaregistrovat.
Předem děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1154
20.7.10 06:59

Já jsem dceru k dětskému zubaři nedala. Zubařka v Letňanech nás odmítla, že nejsme místní. A na Prosek je to daleko. Tak chodíme já i dcera k mojí zubařce doktorce Müllnerové. Je moc milá a šikovná. Ordinuje v Letňanech a vzala malou bez řečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.7.10 21:13

Jé,mě by zase zajímala oblast Klánovic,Běchovic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24127
27.1.12 15:09

Opět oživuji diskuzi. Hledám dětského zubaře pro Prahu 9 - Letňany, Kbely, Vinoř, Prosek. Poradíte mi prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.1.12 20:46

Ahoj, nakonec s klukem od 1 roku chodím k dětské zubařce na poliklinice na Proseku. Jmenuje se Věra Höferová, tel.266 010 258. Snad přijímá nové pacienty. Nás vzala, protože mám trvalé bydliště na Proseku. Jsem s ní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.5.12 16:07

Ahoj, oživuji znovu diskuzi.
Máte prosím někdo typ na dětského zubaře na Praze 9 v oblasti Horní Počernice, Dolní Počernice, Běchovice, Vysočany, Hloubětín?
Moc děkuji za každý typ a reference :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.5.12 16:14

Já chodím tady na černém mostě a super

• Citovat
  • Upravit
1315
30.5.12 16:52
@muffinka89 píše:
Já chodím tady na černém mostě a super

Dala bys mi prosím kontakt? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.5.12 17:02
  • Citovat
  • Upravit
2242
30.5.12 17:23

já můžu doporučit www.stomat.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.5.12 17:26

@Lucili ale ty myslím neberou.Pak stomteam nebo tak nějak ale tam je to drahé(od cca 800kč do 1300 za jeden opravený zub)

• Citovat
  • Upravit
2242
30.5.12 17:30
@muffinka89 píše:
@Lucili ale ty myslím neberou.Pak stomteam nebo tak nějak ale tam je to drahé(od cca 800kč do 1300 za jeden opravený zub)

Ještě berou http://www.stomat.cz/index.php?…
můžeš si tam vybrat, jestli chceš služby co platí pojišťovna nebo nadstandardy. Všichni doktoři tam ale jsou mladí (do 30 let), ale to mi nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
30.5.12 19:09

My se celá rodina chystáme do Horních Počernic k panu Mladenovi Tzvetanovovi (nebo jak se to skloňuje :))
Reference má samé dobré a přijímá nové pacienty.Zatím jsem s ním jen mailovala :) JSem posera a máme si zavolat na objednání.
http://www.volny.cz/mindentist/
Dělá i dětskou stomatologii

• Citovat
  • Upravit
1315
1.6.12 10:00
@zichisek píše:
My se celá rodina chystáme do Horních Počernic k panu Mladenovi Tzvetanovovi (nebo jak se to skloňuje :))
Reference má samé dobré a přijímá nové pacienty.Zatím jsem s ním jen mailovala :) JSem posera a máme si zavolat na objednání.
http://www.volny.cz/mindentist/
Dělá i dětskou stomatologii

Na toho jsem taky koukala…
Budu to dnes muset rozseknout a někam Toníčka objednat.

Děkuju všem za typy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
21.6.12 22:02

Ahojky,
už je to asi trochu mimo, ale my chodíme do Dolních Počernic až z Vinoře. Je to dr. pro dospělé, ale chodí tam i naše děti - 8 a skoro 2 roky. Krom poplatku a bílé plomby jsme nikdy neplatili nic navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty