Přihlášení miminka k dětskému lékaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
13.7.10 10:45

dětský lékař

ahoj holky,
jsem těhu a koncem srpna mam rodit, potřebuju přihlásit mimi k dětský doktorce a ona má dovču nevíte jak dlouho před porodem musí být mimi přihlašený? nebo nevadí , když tam přijdu 4 týdny před porodem?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
13.7.10 10:48

Určitě nevadí, když přijdeš na poslední chvíli, jen aby jsi to stihla a mimi se nevyklubalo dřív :lol: Naběhni k ní hned po dovče, ať máš potom klid a nemusíš na to myslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 10:50

Ahoj,
Myslím,že 4týdny před porodem stačí..
Já šla jen týden před,měla jsem to na rychlo. :-)
Stejně všechno stebou sepisuje sestra na návštěvě doma a pak dr. :wink:

• Citovat
  • Upravit
15674
13.7.10 10:51

Záleží jen na tom, jestli ti miminko doktorka vezme - jestli nemá plno. Jinak to nepospíchá :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.7.10 10:52

super to jsem ráda :) 1 srpna už tam bude tak tam zaběhnu ať mam klid , ještě se zapsat do porodnice a bude to ok, jenže pořád nejsem rozhodlá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 10:56

Jestli rodit v Liberci nebo Jablonci?Já bych vzala ten Liberec všude jsou jen lidi a záleží na koho narazíš,na těch pár dnů se to dá :-) .A když budeš mít náhodou rychlý porod,tak to do Jablonce ani nestihneš :wink:
omluvám se za OT :oops: :-)

• Citovat
  • Upravit
3588
13.7.10 10:59

christy: jo přesně rozmýšlim se mezi lbc a jbc . ptala jsem se včera doktora a taky mi moc nepomohl. Tenhle týden už se tam musim jít zapsat, ach jo a nevís jaky tam maj porodní pokoje? nedělaj prohlídky jen k porodním kurzům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 11:06

Já myslím,že porodní pokoje maj celkem slušný,a ve finále mi to stejně bylo celkem jedno :lol:

• Citovat
  • Upravit
3588
13.7.10 11:08

christy: takze si byla spokojena? ja byla na prohlídce v jbc tam to maj pekny ,ale porad je to malinko dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 11:22

Právě,že je to dál a já rodila v únoru tak se mi nechtělo se tahat měsíc před porodem takovou štreku každej týden :roll: :-)
A když se na to koukám odstupem času tak to v Liberci není taková katastrofa,fakt záleží na koho narazíš :wink:
Nooo akorát to jídlo to je fakt katastrofa,to zaúkoluj ať nosej domácí :lol:

• Citovat
  • Upravit
3588
13.7.10 11:24

christy: ted rodili v lbc dve kamarádky a byli spokojený tak to řeknu příteli ať mi něco uvaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.7.10 11:29

Tak já malýho přihlásila až když jsem se vrátila z porodnice…Teď chodíme k jiný,protože jsme se stěhovali a tam se mě ptala,jestli budu s dalším prckem chodit taky tam..řekla jsem ,že jo a víc jsem to zatím neřešila…tak nevím,jestli tam alespoň ještě nezavolat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 11:37

Jj ta domácí strava ti bodne :-)
A jinak říkám,že ta Liberecká není tak strašná,těch pár dnů se to dá,tak ať jseš taky spokojená a máš rychlý porod :palec:

• Citovat
  • Upravit
16291
13.7.10 11:43

Nás vždy přijali až po porodu, předem nechtěli přijmout nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.7.10 11:57
Hanule píše:
Nás vždy přijali až po porodu, předem nechtěli přijmout nikdy.

No mě vzaly páč jsem byla na rozsypání :lol:
Ale pro jistotu bych dr. ještě radši zavolala :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty