Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
jsem těhu a koncem srpna mam rodit, potřebuju přihlásit mimi k dětský doktorce a ona má dovču nevíte jak dlouho před porodem musí být mimi přihlašený? nebo nevadí , když tam přijdu 4 týdny před porodem?
díky
Určitě nevadí, když přijdeš na poslední chvíli, jen aby jsi to stihla a mimi se nevyklubalo dřív
Naběhni k ní hned po dovče, ať máš potom klid a nemusíš na to myslet ![]()
Ahoj,
Myslím,že 4týdny před porodem stačí..
Já šla jen týden před,měla jsem to na rychlo. ![]()
Stejně všechno stebou sepisuje sestra na návštěvě doma a pak dr. ![]()
Záleží jen na tom, jestli ti miminko doktorka vezme - jestli nemá plno. Jinak to nepospíchá
.
super to jsem ráda
1 srpna už tam bude tak tam zaběhnu ať mam klid , ještě se zapsat do porodnice a bude to ok, jenže pořád nejsem rozhodlá :/
Jestli rodit v Liberci nebo Jablonci?Já bych vzala ten Liberec všude jsou jen lidi a záleží na koho narazíš,na těch pár dnů se to dá
.A když budeš mít náhodou rychlý porod,tak to do Jablonce ani nestihneš ![]()
omluvám se za OT
![]()
christy: jo přesně rozmýšlim se mezi lbc a jbc . ptala jsem se včera doktora a taky mi moc nepomohl. Tenhle týden už se tam musim jít zapsat, ach jo a nevís jaky tam maj porodní pokoje? nedělaj prohlídky jen k porodním kurzům.
Já myslím,že porodní pokoje maj celkem slušný,a ve finále mi to stejně bylo celkem jedno ![]()
christy: takze si byla spokojena? ja byla na prohlídce v jbc tam to maj pekny ,ale porad je to malinko dal
Právě,že je to dál a já rodila v únoru tak se mi nechtělo se tahat měsíc před porodem takovou štreku každej týden
![]()
A když se na to koukám odstupem času tak to v Liberci není taková katastrofa,fakt záleží na koho narazíš ![]()
Nooo akorát to jídlo to je fakt katastrofa,to zaúkoluj ať nosej domácí ![]()
christy: ted rodili v lbc dve kamarádky a byli spokojený tak to řeknu příteli ať mi něco uvaří ![]()
Tak já malýho přihlásila až když jsem se vrátila z porodnice…Teď chodíme k jiný,protože jsme se stěhovali a tam se mě ptala,jestli budu s dalším prckem chodit taky tam..řekla jsem ,že jo a víc jsem to zatím neřešila…tak nevím,jestli tam alespoň ještě nezavolat… ![]()
Jj ta domácí strava ti bodne ![]()
A jinak říkám,že ta Liberecká není tak strašná,těch pár dnů se to dá,tak ať jseš taky spokojená a máš rychlý porod ![]()
Nás vždy přijali až po porodu, předem nechtěli přijmout nikdy.
Hanule píše:
Nás vždy přijali až po porodu, předem nechtěli přijmout nikdy.
No mě vzaly páč jsem byla na rozsypání ![]()
Ale pro jistotu bych dr. ještě radši zavolala ![]()