Hledám poctivého gynekologa v Praze

2
8.7.10 14:15

Hledám poctivého gynekologa v Praze

Ahojte všichni, nedávno jsem se přestěhovala do Prahy, nemám tu svého gynekologa no a to by nebylo tak moc důležité, kdybych navíc nezjistila, že jsem otěhotněla. Před tím jsem bydlela v Ústí nad Labem a také půl roku v Olomouci, ale ani jeden z gynekologů (a to jsem jich vystřídala několik) mi neseděl. Běžící pas, nikoho nezajímají Vaše problémy, všichni jen mávli nad problémem rukou a nikdo nedokázal pomoct. Bydlím teď ve Zličíně a tak tedy by asi bylo vhodné najít gynekologa poblíž k bydlišti, ale není to pro mě zásadní, důležitější pro mě je najít opravdu profi lékaře. Můžete mi někdo dát dobrý typ? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
8.7.10 14:25

Ahojky, gratuluji k těhotenství :kytka:

Gynekologa zkus pohledat tady:

http://www.znamylekar.cz/

Jsou tam recenze od pacientů, tak ti třeba nějaký padne do oka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.7.10 14:40

ja chodim do soukromeho centra Mediconet , k doktorovi Vrablikovi, rekla bych, ze veci resi az moc, ale aspon ma na me cas a fakt se snazi… nevim ale kolik se presne plati (mame od zamestnavatele), tusim ten program comfort 10tis-rocne nebo 350kc-navsteva. ale zas se objednas telefonicky a vezmou te presne, pokazde delaji ultrazvuk..a v tom centru jsou vsichni lekari, takze ta cena je celkova za vsechny..
jo a bydlim taky na Bcku u zlicina :-), tohle je na namesti republiky, takze v dosahu metra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.7.10 14:52

ahojky..
já můžu doporučit www.gynelav.cz ale jen dr. Zemanovou (střídá se tam s panem doktorem, a ten tak dobrý není).. je to mladá dr. a spokojenost moje i kamarádek je u ní veliká!!!
ale je to v Suchdole - čili u Dejvic, autem ok, ale MHD ze Zličína nic moc :think:
jinak přeji zdravé těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
8.7.10 15:14

Ahojky,
já chodím do „Medicover“ už několik let, je tam teda roční poplatek 2400,– , ale myslím, že služby tomu odpovídají. Telefonicky se tam objednáš na určitou hodinu a přesně v tu hodinu jdeš i na řadu, takže žádný vysedávání v nacpaný čekárně. Doktoři jsou tam taky moc vstřícný.
Je to na Pražského povstání hned u metra a myslím, že mají v Praze ještě někde jednu pobočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.7.10 15:58

http://www.gynekologie-praha.cz/
Chodim tam od sameho zacatku a nedam na nikoho tam dopustit,sice platim 1000,– korun rocne,ale za tu peci to vazne stoji.V tehotenstvi se o me starali naprosto vzorove a vzdy mi zodpovedeli veskere dotazy.Je tam vice lekaru a pravidelne se stridaji,ale muzes se objednavat jen k jednomu.Ktery ti bude vyhovovat.Jen nevim,zda berou dalsi pacientky.Zkus zavolat a domluvit se.Paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.11.10 19:57

ahojky,
tak já mám výborné zkušenosti s Mudr. Tomkovou z hostivice..je to fakt odbornice, neustále se vzdělává v oboru, takže doporučuji. jinak já řeším opačný problém, přestěhovala jsem se za Prahu a musím hledat v jiných vodách..ale ze Zličína to máš do Hostivice co by kamenem dohodil..tak držím palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.11.10 20:02

J8 chodím k výbornému doktorovi, který v českém porodnictví něco znamená :-) Jmenuje se dr. čech a ordinaci má na praze 9 v kyjích a tuším, že ordinuje i u apolináře! nezanedbává nic a ač nejsem těhotná nepodcenuje žádné vyšetření při běžné kontorle :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty