Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chodím sice do Ludgeřovic,ale dr. Malík má ordinaci přímo v centru ostravy na náměstí.Je moc fajn a jeho syn je na porodním na fifkách. jestli chceš tak tady je tel. ale mám jen pevnou 596112371
Ahoj, vřele doporučuju Dr. Jakuba Malíka, o kterém píše rija, to je ten mladší. Starší (otec) už nepřibírá nové pacientky…a to telefonní číslo mám na něj jiné..teda
opisuji z těhu průkajdy 596 112 113. Sídlí přímo v centru OV a ještě je naproti němu ve stejné budově jedna super gynekoložka a to Dr. Lipková. Taky perfekt gynekoložka!!! Dr. Malík Jakub je skvělý, hodný (nikdy není protivný) každou poradnu mi dělá ultrazvuk, vše podrobně vysvětlí, na každou mou otázku trpělivě odpovídá…prostě bych mu dala jedničku s třema hvězdičkama ![]()
já teda Lipkovou neodporučuju, platíš tam jak mourovatá, soukromí mi přijde nic moc a ještě to tam jde jak na běžícím páse, to je má zkušenost ale staršího data
Dobrý den, mohly byste mi prosím poradit dobrého/ou gynekologa/žku v centru Ostravy nebo okolí ?? děkuji moc