Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
christy:jo děkuju snad bude vše ok, nevim proc mam k liberecký nemocnici nějakou nedůvěru tak snad vše proběhne ok.
já myslim, že tahle doktorka přijíma pred porodem, říkala mi to švagrovka chodí k ní s dětma.
chci chodit k mudr. Dvořákový je na broumáku a tady i bydlim tak abych to měla kousek a chodil k ní přítel jako malej i jeho sourozenci a vše ok
Teď chodím k dr.Korousový,ale budem se ztěhovat,tak budu muset zas hledat ![]()
aha tu neznam a to se budete stehovat z lbc? ja jsem chodila k doktorce Minžákový a byla super je na poliklinice u muzea
Ještě nevím kam nás vítr zanese,ale mimo Lbc nechci ![]()
Přemejšlím nad Bromovskou a Pavlovicema tak uvidíme…ale nejradši bych zůstala ve Vesci ![]()
Broumak je v pohode, je tu skolka , skola , vsichni doktori a do mesta to je kousek a není to tak velký sidliště. Bydlim na broumaku 3 roky a jsem celkem spokojena
Nojo nejvíc váhám mezi tím Vescem a Broumovskou,ve Vesci jak jsem zatím koukala nic volnýho není,tak budu muset mrknout na tu Broumovskou ![]()
a jak velkej shanite byt? vim, ze tu je jeden k prodeji videla jsem ceduli a co jsem koukala na net tak jich je asi 6 k prodeji 3+1 .
aha tak to už bude težší s tím podnájmem , ale tak snad něco najdete
Ahojky, já jdu k pediatričce až teď v úterý (termín mám 16.8., ale cítím, že to přijde asi dřív). Vím, že má volno a teď má dovču.
Porodnice - záleží na tom jak chceš rodit a co je pro tebe důležité. Podívej se na www.aperio.cz a najdi si průvodce porodnicemi a přečti si co je o porodnici napsáno i v referencích. Určitě jukni na porodnice také tady na emiminu. Přeji šťastný výběr ![]()