Dětský zubař - Praha 9

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
24.6.12 16:21
@1024 píše:
Ahojky,
už je to asi trochu mimo, ale my chodíme do Dolních Počernic až z Vinoře. Je to dr. pro dospělé, ale chodí tam i naše děti - 8 a skoro 2 roky. Krom poplatku a bílé plomby jsme nikdy neplatili nic navíc.

Ahojky, poslala bys mi prosím jméno, příp. kontakt? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
24.6.12 19:56

Je to MUDr. Kateřina Bire a tel. 222764804 Pha Dolní Počernice, Národních Hrdinů 587. Ještě o vánocích měla psáno, že bere nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejmutovka
29.6.12 11:58

Ahoj a proč nechodí Váš Toníček, kam chodí maminka? Já myslím, že je to tak nejlepší, rodinnou péči nic nenahradí, pak se nemůžeš divit, že ti nechtějí třeba Toníčka nikde vzít, pokud nejde i maminka, protože si zubař řekne, jo a až bude starší - odsanovaný, ošetření bez nervů, tak ho dají k tomu svému a už to vzbuzuje primárně nedůvěru, ono je to docela logické, jak můžeš věřit zubaři, který ti nechce ošetřit dítě a na druhou stranu, jak můžeš věřit někomu, kam ho chceš dát, komu nevěříš sama?

• Citovat
  • Upravit
1315
29.6.12 13:28
@Vejmutovka píše:
Ahoj a proč nechodí Váš Toníček, kam chodí maminka? Já myslím, že je to tak nejlepší, rodinnou péči nic nenahradí, pak se nemůžeš divit, že ti nechtějí třeba Toníčka nikde vzít, pokud nejde i maminka, protože si zubař řekne, jo a až bude starší - odsanovaný, ošetření bez nervů, tak ho dají k tomu svému a už to vzbuzuje primárně nedůvěru, ono je to docela logické, jak můžeš věřit zubaři, který ti nechce ošetřit dítě a na druhou stranu, jak můžeš věřit někomu, kam ho chceš dát, komu nevěříš sama?

Kdyby moje zubařka brala dětské pacienty, tak bych se tu na zubaře pro Toníčka neptala… Zkrátka dětské pacienty nechce, má plno svých stávajících.

Naštěstí jsou i zubaři, kteří berou a my jsme dnes byli v ordinaci pana Mladena Tzvetanova na Chvalech a musím říct, že jsem moc spokojená.
Takže můžu všem, kteří hledají na P9, doporučit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejmutovka
29.6.12 13:31

Ahoj, moc gratuluji. Za sebe si myslím, že není správné od tvé zubařky, že Tondu nevzala, od dr. Tzvetana je to super, ta péče je totiž strašně špatně placená, pokud bych se mohla přimluvit, tak ho nikdy nezraďte, pokud by nebyl vážný důvod, že nedojdete na termín, protože by pak ostatním mamkám nemusel už vycházet vstříc. Co se týče tvé paní doktorky, pro mne je to nepochopitelné, ale hlavně, že se to povedlo, hip hip hurá. :) ahoj Vejmu

• Citovat
  • Upravit
1315
29.6.12 13:49
@Vejmutovka píše:
Ahoj, moc gratuluji. Za sebe si myslím, že není správné od tvé zubařky, že Tondu nevzala, od dr. Tzvetana je to super, ta péče je totiž strašně špatně placená, pokud bych se mohla přimluvit, tak ho nikdy nezraďte, pokud by nebyl vážný důvod, že nedojdete na termín, protože by pak ostatním mamkám nemusel už vycházet vstříc. Co se týče tvé paní doktorky, pro mne je to nepochopitelné, ale hlavně, že se to povedlo, hip hip hurá. :) ahoj Vejmu

Jsem moc ráda, že ho pan doktor vzal. Odcházet od něj nemáme v úmyslu. Naopak. Pokud budeme spokojení, rádi k němu potom přejdeme i s tatínkem, aby měl celou rodinnou anamnézu u sebe. Když to nejde tak, muselo to jít onak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.6.12 13:57
@Zozole píše:
Kdyby moje zubařka brala dětské pacienty, tak bych se tu na zubaře pro Toníčka neptala… Zkrátka dětské pacienty nechce, má plno svých stávajících.Naštěstí jsou i zubaři, kteří berou a my jsme dnes byli v ordinaci pana Mladena Tzvetanova na Chvalech a musím říct, že jsem moc spokojená.
Takže můžu všem, kteří hledají na P9, doporučit! :lol:

Jéé, my jsme objednaní za necelé dva týdny. Jaké to tam je? Mám strašný strach ze zubaře, tak jsem zvědavá. Jdeme tam celá rodina.

• Citovat
  • Upravit
1315
29.6.12 16:28
@zichisek píše:
Jéé, my jsme objednaní za necelé dva týdny. Jaké to tam je? Mám strašný strach ze zubaře, tak jsem zvědavá. Jdeme tam celá rodina.

Je to tam moc pěkné. Čekárna prostorná, světlá, jsou tam i hračky pro děti. Co jsem stihla vypozorovat, tak jsou tam dva zubaři a dvě zubařky. Všichni byli moc příjemní. K Toníčkovi byli trpělivý, ale on byl hrozně v pohodě a spolupracoval. Jak na něj posvítili s tím světlem, tak otevřel pusinku a pak ji pořád otevíral, i když už nemusel :mrgreen: Za registraci se platí 100,– a jinak potom za plomby apod. Ale Toníček neplatil nic, jen tu 100,–
Dostali jsme vzorek s dětskou pastou a šli spokojeně domů :mrgreen:
Neboj se, je to tam moc prima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.6.12 16:53
@Zozole píše:
Je to tam moc pěkné. Čekárna prostorná, světlá, jsou tam i hračky pro děti. Co jsem stihla vypozorovat, tak jsou tam dva zubaři a dvě zubařky. Všichni byli moc příjemní. K Toníčkovi byli trpělivý, ale on byl hrozně v pohodě a spolupracoval. Jak na něj posvítili s tím světlem, tak otevřel pusinku a pak ji pořád otevíral, i když už nemusel :mrgreen: Za registraci se platí 100,– a jinak potom za plomby apod. Ale Toníček neplatil nic, jen tu 100,–
Dostali jsme vzorek s dětskou pastou a šli spokojeně domů :mrgreen:
Neboj se, je to tam moc prima!

Tak to je super. Snad bude i malá spolupracovat, má zrovna stydící se období. A cenově nevíš jak to tam potom vychází? Mě do telefonu řekli jen, že se domluvíme osobně, tak doufám, že nás to nezruinuje :think:

• Citovat
  • Upravit
1315
29.6.12 18:15
@zichisek píše:
Tak to je super. Snad bude i malá spolupracovat, má zrovna stydící se období. A cenově nevíš jak to tam potom vychází? Mě do telefonu řekli jen, že se domluvíme osobně, tak doufám, že nás to nezruinuje :think:

Bílá plomba něco přes 800,– a černá snad okolo 500-600,– přesně si už nevybavuji. Zubní kámen odstraňují myslím během prohlídky zdarma. Řekla bych, že cenově jsou na tom podobně jako jinde.
Co se týká dětí, jsou určitě zvyklí na ledacos. Jedna ta starší paní doktorka mi tam povídala, ať s ním chodím pravidelně a i když bych tam chodila já, tak ať ho vždy beru sebou, aby si zvykl na to, že se tam neděje nic špatného. Že mi ho tam vždycky pohlídají, až budu na prohlídce já. Minulý týden ji tam prý pokopala 7-mi letá holčička, které vrtala zub. Byla u zubaře poprvé!!! Prý by nejvíc vynadala rodičům, že zanedbávají prevenci dětí… Musím souhlasit :jazyk:
Je dobře, že tam půjdete celá rodina, aspoň děti uvidí, že je to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.7.12 20:53

Tak máme za sebou návštěvu mindentistu v Horních Počernicích. Chodíme k paní doktorce Grigorové. Osobně mám panickou hrůzu ze zubaře. Paní doktorka je moc hodná. Na dceru byla milá. Na mě také :) Vše vysvětlí a vůbec nic mě nebolelo. I proti vpichu injekce mi místo znecitlivěla sprejem. Zítra jdeme znovu :)

• Citovat
  • Upravit
1315
12.7.12 21:06
@zichisek píše:
Tak máme za sebou návštěvu mindentistu v Horních Počernicích. Chodíme k paní doktorce Grigorové. Osobně mám panickou hrůzu ze zubaře. Paní doktorka je moc hodná. Na dceru byla milá. Na mě také :) Vše vysvětlí a vůbec nic mě nebolelo. I proti vpichu injekce mi místo znecitlivěla sprejem. Zítra jdeme znovu :)

Tak vidíš, že to bylo v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.7.12 21:07
@Zozole píše:
Tak vidíš, že to bylo v pohodě ;)

Jojo, ona se mi smála, že se bojím, že se u ní nemám čeho bát. Tak jsem dnes jela na rentgen a snad mi tu mou pusu opraví, do posledního zubu :)

• Citovat
  • Upravit
3
17.7.12 14:07

Ahoj - můžu se zeptat, ke komu tam chodíte, myslím ten STOMAT? A jaký je tam prostředí? Na netu píšou, že z těch dr. co berou i děti, přijímá už jen E. Havránková, neznáš ji? Já se sama bojím zubaře, tak hledám malýmu někoho, koho se nebudeme bát ani jeden, abych tam byla schopná s ním jít :lol: Navíc malej na sebe nedá sáhnout, tak to bude chtít hodně trpělivosti a nevím, jestli ty mladí dotkoři budou to pravé ořechové pro ročního prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.7.12 14:23

@lidasyn STOMAT neznám, ale chodíme s dcerou do MINDENTISTU na okraj Horních Počernic k paní doktorce Grigorové. A jsem fakt nadšená. Já mám ze zubaře úplně panickou hrůzu. Chodím k ní od minulého týdne a už jsem tam byla 4× :)Dneska jsem tam šla dokonce z úsměvem a bez nervů.
Mají v čekárně hračky pro děti, paní doktorka je hodná, děti nenutí, hezky na ně mluví. Dcera jí prvně nechtěla zoubky vůbec ukázat a dneska jí vesele mávala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty