Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3677.html
Ahoj holky, koupila jsem přes net tenhle kočárek, a jsem docela rozčarovaná. Příjde mi docela rozvrzanej!! Emi se v něm sedí dobře, na rovným chodníku jede dobře, ale když s ním jako by zatřepu tak se hrozně měle(jako by nebyl utaženej, ale jsou tam nejty, a není co utahovat), to sporťák nedělal. Nevím jestli je to normální, nebo sme dostali špatnej kus. Musím říct že za skoro 10 tis jsem čekala něco víc
. Nebo je to normální a je to jen o zvyku? Všude jsem četla že kočárky peg pegero jsou nejlepší a jsem z toho rozhozená ![]()
Takhle se nám teda netřepe - mám klasické Pliko. Vrzání jsem vyřešila nastříkáním WD všude - i mezi plastové díly (na kolečkách) a přestalo to ![]()
on ani nevrže, ale třepe se, při jízdě ani ne, ale je jakoby vrakej. Takže ty to nemáš… Nevím jestli napíšou aji jiný holky, a pak ho budu muset asi někde najít, zkusit ho a případně reklamovat, ach jo ![]()
A jezdila si někdy s nějakými golfkami? Mě přijde, že tak jak popisuješ se třepou všechny, taky mi to přišlo divné (mám 5 let staré pliko z druhé či třetí ruky), ale pak jsem ozkoušela různé golfky v obchodech a bylo to hodně podobné.
No právě že nejezdila. Proto se ptám jestli je to normální nebo ne. Protože ono reklamovat kočár, ještě kdyby tam závada nebyla, a přes net by bylo pěkně na ho**o ![]()
Jako jo, ono se to trochu kýve, když s tím zahýbeš do starn, to je normální… Těžko tu posoudíme, jak moc - zkus někoho zastavit ve městě ![]()
Třeba PP Sí mi přišlo v tomto ohledu vachrlatější, než Pliko, ale asi to taky byla vlastnost a ne vada ![]()
tak sem pročetla i starší diskuse, a asi to bude fakt tím že je to golfáč a né odpruženej sporťák. On je pro Emičku pohodlnej. Jezdili sme na chodníku atd. a jel krásně, jen jsem se bála jestli to není vada, nijak mě to nevadí, ale strach že je to třeba rozbitý jsem teda měla. Je mi jasný že golfáč nebude do terénu, ale s tím sme ho nekupovali, na to máme sporťák.
Jojo, on je fakt golfáč takový vachrlatý… ono je to dáno tím skládáním do deštníku ![]()