Peg Perego

1368
27.7.06 12:37

Peg Perego

Holky,poraďte, líbí se mi kočárky peg perégo,chtěla bych koupit starší hlubokou korbu,ale podvozek nový, nejlépe s nafukovacími koly,ale na internetu nemůžu nic sehnat,ani nemají oficiální stránky a u nás v obchodě říkají,že samostatný podvozek neprodávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
27.7.06 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.7.06 12:46

Zkus www.malli.cz jsou velice ochotní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
27.7.06 13:16

Holky děkuju,mají tam samostatné podvozky.
Chci se ještě zeptat, jestli máte některé zkušenosti s tím sporťáčkem,který se pak dá na ten podvozek koupit.Je polohovatelný až do lehu? Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.7.06 15:22

My si objednali teď tento kočár a ukazovali nám tu sport. sedačku, jde to do skoro lehu, není to úplně rovný leh, ale to nejde žádný kočárek, chybí tam cca 3 cm do úplný rovinky
 http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
27.7.06 16:30

Děkuji za rady:-) ještě váhám s inglesinou magnum…však mám času dost…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.11.06 14:32

Ahoj, prosím, nevíte, jestli jde starší korba (z roku 2004) na:,–(it na „letošní“ podvozek Classe 4 (nafukovací kola)?
Děkuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.11.06 15:32

Ahoj holky,
já jsem také šťastnou majitelkou pegperéga:-) Kupovala jsem ho začátkem roku 2005 na malli.cz, vyzvedávala jsem si ho osobně a jsou fakt moc milí a ochotní. Mám podvozek Classe4, hlubokou korbičku a i sportovní nástavbu, obojí v barvě safari. Myslím, že na tento podvozek jdou i korby z roku 2004, je to stejný systém jako byl na podvozek Velo který se vyráběl už dřív. Jsem s kočárkem spokojená, žádný problém, odvozila jsem v něm Honzíka a je stále krásný a plně funkční, takže je připravený na druhé miminko, které čekáme začátkem března. Ta sportovní nástavba má 4 polohy zad a 2 nožiček, do úplného lehu schází fakt pár cm, ale myslím, že takhle je to pro mimčo i pohodlnější, než když leží úplně rovně jak prkno. Honzík stejně většinou chce usínat v pololehu (aby viděl ven) a až když úplně spí, tak ho dopoložím.
Já zas teď řeším, že si budu muset asi pořídit tandemový podvozek od pegperéga, pasují na něj moje korbička a dozadu sedačka. Protože Honzíkovi v době narození mimina bude 21 měsíců a pěšky toho se mnou moc neujde, tak abych se nějak mohla s oběma dětma dostat ven a zvládnout i delší pochůzky. Jen budu mít bohužel jen jednu stříšku:-(
Tak šťastnou ruku při výběru kočárků!

evitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí