Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vím že už tady je několik diskusí o golfkách peg perego si, všechny jsem je pročetla, ale mám ještě jeden konkrétní dotaz. Chci si je totiž koupit, hodně se mi líbí, už jsme je i zkoušeli v obchodě, ale teď jsem četla hodnocení od uživatelů na Amazon.com a dost lidí tam píše to, s čím jsem se na zdejší diskusi nesetkala. Prý při trochu rychlejší jízdě dělají problém přední kolečka, začnou být nějak nestabilní nebo co, takže se s těma golfkama dá jezdit snad jen velmi pomalým tempem…přijde mi to divný, že tady se o tomhle nezmínil vůbec nikdo. A pak taky, že i snad rukojeti po pár měsících jsou nějaký vyviklaný… Máte je někdo už delší dobu? dejte prosím vědět vaše zkušenosti! Díky moc ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego SíTyhle golfky mám rok a nevšimla jsem si ničeho zvláštního v tomhle směru. Rukojeti furt stabilní, přestože je mám vysunuté na max a vozím na nich poměrně těžké tašky. A ta nestabilita - s golfkama běhám jen výjimečně
Možná když běžím, že se jedno kolečko jakoby nadzdvihne a neprotáčí se, ale to přisuzuju tomu, že na rukojeti tlačím při běhu nestejnoměrně. (Nicméně kočár jede furt, není to o tom, že by se takhle jezdit nedalo) No je to možné, ale to fakt musí člověk běžet a ne jen rychle jít.
Já mám tedy Síčka jen pár dní, ale pomalu určitě nechodím a žádnej problém jsem nezaznamenala
Naopak jsem moc spokojená s ovladatelností.
díky moc! to jsem teda moc ráda, že u vás je vše OK. Síčka se mi líbí hodně a fakt se mi nechtělo hledat nějaký jiný golfky, který by se mi taky takhle na první pohled líbily. Ty reference na amazon.com psali anglicky mluvící lidi, asi US, tak že by jim tam vozili horší kvalitu? ![]()