Pejsci, aneb život se mění

Anonymní
22.1.16 17:12

Pejsci aneb život se mění

Ahojky, již je to několik let, co s námi bydlí dva naši jorkšírci. Máme dvě fenečky 5 a 7 let. Moc je máme rádi, ale nedávno se nám narodilo miminko a my jsme se rozhodli s manželem jít z důvodu práce do našeho malého bytu. Věřím, že to dočasně ve třech v malém bytě zvládneme. Ale na naše psí společnice již nemám skoro vůbec čas, trápí mě to a vidím, jak se taky trápí. Proto mě napadlo nabídnout naše holky s veškerým vybavením nějaké rodince, která by jim mohla opět dát dostatečnou péči a pozornost. Jsou zvyklý na děti a jsou hrozně mazlivý, bydlíme s nimi v bytě a sousedi si chválí jak vůbec neštěkají, zaštěkají jen když mají z něčeho strach:-). Tak pokud někdo z vás hledá miláčka do rodiny:-), kterému chcete věnovat čas a lásku napište.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jujingova
22.1.16 17:15

Hrozný. Už si sakra uvědomte, že zvířata nejsou hračka.

• Citovat
  • Upravit
36225
22.1.16 17:17

A předtím jste bydleli kde? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.1.16 17:19

Narodilo se vám miminko a najednou nemáte čas na své jorkšíry? Ach jo… Pes není plyšová hračka bez citů, vy jste jejich smečka, jejich nejbližší (včetně toho miminka) a když už se vám nehodí, vyhodíte je ze smečky ven k cizím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.1.16 17:19

Myslím že fenečkám bude lépe s vámi. Až mimčo odroste tak na ně zase čas mít budete a uvidíte jak se budou těšit na každou procházku s kočárem. Rozhodně bych je nedávala pryč jsou už dost staré na to aby si chudinky musely zvykat na nové lidi. A vašemu prckovi budou skvělými kamarádkami. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
22.1.16 17:22
@Anonymní píše:

no ty jsi hrdinka anonymní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15134
22.1.16 17:24

@Nafrněná Nicméně pravdu má ta soudružka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

Víš, jak skvělé je, když děti vyrůstají se zvířecím kamarádem? Vidím to na těch svých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

@Nafrněná Je anonymní, ale říká pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.1.16 17:25

Ahojky dej sem jejich fotecku. Myslim si ze priserkam staci tvoje pritomnost v byte ke stesti. Bylo by chybou dat je pryc. Co kdyz se budou muset rozdelit. Mam 2 pudlice 4 a 6 let. Ty rozdelit neprezijou to. A bydlime v garsonce. Vzdyt jorksirky moc mista nezaberou. Ale jak rikam dej fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
22.1.16 17:28
@Anonymní píše:

Nelze než souhlasit. A přidám můj oblíbený citát z Malého prince: Jsi zodpovědný za to, co k sobě připoutáš.
P. S: Fenkám přeju milující páníčky, nebudou to mít jednoduché (oni joršíři OPRAVDU zaberou spouuustu místa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.1.16 17:31

Já tě nebudu soudit, ale o tvém přístupu k fenám po narození dítěte si o tobě myslím své. Pokud je chceš dát pryč, tak spíš prostřednictvím klasické inzerce, ne tady. Fenám přeji nové páníky, kteří je nepošlou o dům dál, jakmile se přestanou hodit do krámu, tohle se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
22.1.16 17:32

To myslíš vážně 8o Nemáš čas 3× za den vyvenčit dva malé dospělé pejsky, nemáš čas jim nandat jídlo, občas je pohladit, promluvit na ně… Zvíře neni věc, je to živý tvor, nezaslouží si takový přístup, bereš je jako hračku, máš novou, starou vyhodíš, hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
22.1.16 17:32
@Anonymní píše:
Ahojky, již je to několik let, co s námi bydlí dva naši jorkšírci. Máme dvě fenečky 5 a 7 let. Moc je máme rádi, ale nedávno se nám narodilo miminko a my jsme se rozhodli s manželem jít z důvodu práce do našeho malého bytu. Věřím, že to dočasně ve třech v malém bytě zvládneme. Ale na naše psí společnice již nemám skoro vůbec čas, trápí mě to a vidím, jak se taky trápí. Proto mě napadlo nabídnout naše holky s veškerým vybavením nějaké rodince, která by jim mohla opět dát dostatečnou péči a pozornost. Jsou zvyklý na děti a jsou hrozně mazlivý, bydlíme s nimi v bytě a sousedi si chválí jak vůbec neštěkají, zaštěkají jen když mají z něčeho strach:-). Tak pokud někdo z vás hledá miláčka do rodiny:-), kterému chcete věnovat čas a lásku napište.

Opravdu chcete odložit pejsky v tomhle věku? Víte, že v pěti a sedmi letech jsou u vás zvyklé, jsou na vás zafixované jako na smečku a na lidi, ke kterým patří, které milují.
Nedovedu si to představit, opravdu a je mi líto fenek, ale i vás - máte k nim nějaký cit a empatii? Nebo jste prostě vyměnili hračku za hračku?
To že jdete do bytu přece vůbec nevadí, vždyť to jsou malí pejsci, nepotřebují nic než pelíšek a vás. Není to německý ovčák nebo dobrman co si chcete vzít do bytu.
(Ale je pravda, že to je možná pro vás dobrá výmluva). :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.1.16 17:36
@Alušáček píše:
Zvíře neni věc, je to živý tvor, nezaslouží si takový přístup

Přesně tak.. přijdeš z práce, vítají tě, mají radost.. Patří do rodiny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek