Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koupila jsem holčičce pejska Fionu, teď jsem ji rozbalila a zkouším funkce, ale zjistila jsem, že asi nejezdí, tak, jak by měla. Pouze hraje a štěká. Prosím, jestli je tu někdo kdo některého z těchto pejsků od Tiny love má, tak mi prosím napište, jak se Vám pejsek rozjede… Samozdřejmě mám zapnutou funkci TRY ME:-), ale nic se neděje, jen štěká a hraje… ![]()
try mě je funkce do obchodu,měla by tam být ještě jiná pozice kromě off,já mám na hračkách označenou jako ‚play‘
hezkej pejsek,ale malá by si ho zrušila a když ne ona tak její drahocená sestra
…zajímalo by mě jestli to vážně funguje na motoriku a tak jak je v popisku ![]()
My máme Ferdíka, má 4 polohy, buď je vypnutý, nebo jen hraje a štěká, nebo jezdí, hraje a štěká, nebo jede bez hraní a štěkání. Stačí plácnout na zadeček. Ale když jsou slabší baterky, tak nejede, myslela jsem, že ho máme po měsíci rozbitého, ale stačilo vyměnit baterky.
@wildcherry píše:
hezkej pejsek,ale malá by si ho zrušila a když ne ona tak její drahocená sestra…zajímalo by mě jestli to vážně funguje na motoriku a tak jak je v popisku
Je dost odolný. Kluci si s ním hrajou, víc je sice berou traktory, ale pejsek se dá taky zaparkovat ![]()
Mockrát děkuji všem
Jsem blbá, bylo to skutečně baterkama
…Už nám tu jezdí a je perfektní
![]()