Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den prosím o radu
Pejsek 5 let začal v sobotu zvracet v noci v neděli vlastně vyzvracel i vodu všed co dostal. jeli jsme k veterináři na pohotovost. l Ten ho poslechl změřil teplotu atd. a řekl že to pravděpodobně zkažený žaludek, že mohl něco sežrat. Dostal živočišné uhlí atd. a má hodně pít. Jenže od té doby skoro nic nejedl a to je od soboty. pije to ano ale dnes si vzal 2 piškoty, kousíček chleba, Na granule se ani nepodívá a já ted nevím co mám zkusit mu dát. Myslíte, že je vhodná rýže a kousek vařeného masa?
Nám dal veterinář kdysi takle dietní konzervu a to psovi pomohlo.
Dzžím palce ![]()
@Lajla zkusila bych
,kdybych měla zkažený žaludek, taky bych nechtěla třeba chleba s máslem ale pořádnou paraaaaadu ![]()
Az bude mit hlad tak si vezme. Jinak bych mu dala trochu vyvaru ten dopni tekutiny i ho zasyti. Nas pejsek kdyz mu bylo blbe a vsechno odmital tak vyvar zmlsnul
a ty piskoty klidne mi davejte, dyt to je dietni. Takove tri dny drzet hladovku mu neuskodi a jestli se to ani dnes nebude zlepsovat skocila bych na veterinu zas
Ryza s dusenym masem taky supr, muzete tam dat i varenou mrkev ![]()
Jestli je jinak v dobré kondici, tak bych mu dávala k pití vývar a nechala ho vyhladovět. Večer bych opatrně zkusila pár piškot a nebo kousek vařeného masa.
Možná by pomohl i odvar z vařených ovesných vloček nebo rýžový.
Jen to jen pár dní, jen ho nech. Však až mu bude dobře, tak se nažere. My máme psa po úraze, zhubla čtvrtinu svojí váhy a i když už byl celkem v kondici, pořád nechtěl žrát. Trvalo to 2 týdny, než začal pomalu jíst a postupně se mu chuť vrátila. Je teda jen na granulích, maso jsem mu nedávala, protože on je vychcánek a pak by granule nevzal do huby.