Pelíšek pro miminko Matýsek

483
15.6.16 12:00

pelíšek pro miminko matýsek

Ahoj,
máte prosím někdo zkušenost s pelíškem pro miminko matýsek? http://www.tehotenskypolstar.cz/…laxacni-vak/

Mám od nich již z prvního těhotenství kojící polštář a jsem spokojena - proto koukám opět u nich…

Jde mi ale o to, jestli to nakonec není zbytečnost. Využili jste? Přijde mi to možná trochu rozměrově malé? Co využití, pro starší, jako sedací vak?

Díky za odpovědi.
H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
15.6.16 12:10

@hanula23
Tak takové jakoby hnízdečko pro mimi vytvoříš i z kojícího polštáře, nevím no, za mě je to né zrovna potřebná věc. Jako sedací vak to mají na fotce, proč ne, ale že by zrovna dítě v něčem takovém sedělo kdo ví jak dlouho, stejně pořád lítají, nebo si hrají na zemi, kreslí u stolu, nebo když už třeba k televizi, tak stejně sedí na gauči s dospělými. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
15.6.16 12:15

My jsme měli něco podobného a využila jsem na malé miminko hodně…ale jako sedací vak už pak ne, ten náš pelíšek byl měkký a tvarovatelný, ale na sezení by se propadal. Pelíšek jsem dávala na zem, když jsme si hráli se starším. Malý byl blízko a koukal na nás. Cítil se v tom lépe než jen na dece. Dobře v tom i usínal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.16 13:07

Spíš vibrační lehátko, nebo houpátku, to je super a využila jsem opravdu maximálně, ale jen polštář do kterého miminko položíš je zbytečný, to je na cca 2 měsíce, než se začne zkoušet otáčet, pak bych měla strach, že spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.16 14:05

@hanula23 nedala bych, tohle není vhodné pro mrně -to má mít tvrdší a stabilní podložku, né toto :think: to už spíš nějakou tu houpačku či co tak :think: ono aji záleží, na co to potřebuješ.. jestli na pár minut denně, tak ok, ale kdyby v tom mělo mrně trávit víc času, zvolím cos jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
15.6.16 14:48

http://obchod.teplodomova.cz/…0-modry.html?…

My měli toto. Miminko se do toho schoulilo a cítilo se dobře. Jak sem už psala, hlavně při hře se starším jsme využili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
2.8.16 14:14

Já teď ušila toto, tak se už těším až v tom bude mimi spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
2.8.16 14:15

To je tak drahé? Ty bláho 8o 8o 8o výrobní cenu to má 2 stovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.8.17 09:57

Ja pro maleho vak Matysek mam a nemuzu vynachvalit. Je to super vec, jen co ho do vaku polozim, maly spi. On se spokojeny a ja taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí