Pěnič mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyzkoušela jsem různé možnosti napěnění mléka a indukční je nejlepší (máme Tchibo).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tajeka ruční šlehač na mléko se síťkou mi udělá lepší pěnu než parní tryska na presovači… vyzkoušeno a už bych jiný pěnič nehledala… a jak píšeš, nezavazí mi další spotřebič na lince… navíc u nás v domácích potřebách k ní koupíš i náhradní díly - spadla mi ta nádoba a praskla, protože jsem si na ni ještě ke všemu stoupla a když jsem šla koupit novou, tak jsem zjistila, že u nás se dá koupit zvlášť jak ta nádoba, tak to sítko… takže spokojenost maximální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam ten rucni se sitkem . Vyzkousela jsem skutecne kde co, od metlicky na baterky, pres indukcni, po parni trysku v kavovaru. A mam ho nejradsi, mlecnou penu delame ve velkem i pro deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám konvičku se sítkem z tchiba, kolik stála nevím byl to dárek , ale za mě super
já přemýšlela nad tou do zásuvky, ale právě další spotřebič na lince
takto vytáhnu , napěním, hned umyju a schovám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.lidl-shop.cz/…1/p100247231
To je on ![]()
Uklidit se to dá do skříňky, ale u nás jede, tak to nemá smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeeee, vsem moc dekuji za rady. Ja vedela, ze tady na emiminu se vi vsechno. Prave se rozhoduji mezi indukci od Tchiba, konvickou od Tchiba nebo od Bialleti - kurnik, ted nevim, jak se to pise. V konvicce slehate i teple mleko, jde to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme napenivac od Nespressa a za mě funkce, pěna super, ale malý objem. Naši mají krups xl napenovac, ten za mě top, ale ta cena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajeka já mám tenhle… cena v porovnání s ostatními úžasná… a odvede skvělou práci… šlehám v něm studené i teplé… https://penice-mleka.heureka.cz/…lehac-mleka/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajeka mela jsem z Tescomy a super. Rozbila jsem si tu skenenou nádobu
, tak jsem pak koupila plastovy slehac. Oba super, ten z Tescomy o fous lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro ty, kteri sem v budoucnu zavitaji: koupila jsem rucni slehac Bialleti Tuttocrema. Je to nadoba velikosti vetsiho hrnku na caj, vhodna pro ohrev mleka na vsech typech varicu. Ma neprilnavy povrch, umelohmotne ucho, umelohmotnou poklicku a dvojite sitko pro slehani mleka z plastu a nerezu. Je to celkem kvalitne zpracovany vyrobek (na to, ze je italsky
Uslehat se v ni da cca 160 ml mleka, ktere po zpeneni ztrojnasobi svuj objem.Slehala jsem teple i studene plnotucne mleko, oboji max tricet vterin a pena je krasne hladka a leskla, po stluceni bez velkych bublin. Je o neco malo ridsi, nez z elektrickeho slehace. Ale je husta a neklesa. Co bych vytkla, je absence zobacku na nalevani - kdo chce malovat, tomu se bude hodit jeste konvicka. Pro dva milovniky velkeho latte by se siknul malinko vetsi objem. Jinak ale spokojenost, s klidme bych doporucila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xstrasilka píše:
https://www.lidl-shop.cz/…1/p100247231
To je on
Uklidit se to dá do skříňky, ale u nás jede, tak to nemá smysl.
Ahoj, používáte pořád napěňovač mléka z Lidlu? Dělá to i tu pěnu ze studeného mléka? Na frappe? Jaký je, doporučujete ho?
A jak se umývá, prosím?
Děkuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, používáme ho denně a jsme moc spokojení, po požití vypláchnu, otřu houbičkou - umyju, nic těžkého. Děláme pěnu ze studeného mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xstrasilka píše:
Ahoj, používáme ho denně a jsme moc spokojení, po požití vypláchnu, otřu houbičkou - umyju, nic těžkého. Děláme pěnu ze studeného mléka.
Mohla bych Vás poprosit o „recept“ na ledovou kávu / frapé s tímto napěňovačem? Dnes jsem si ho koupila. Děláte v něm pěnu jen z mléka nebo i z mléka smíchaného s kávou? Děkuji moc.
Nebo když se dělá pěna třeba pro děti s grankem, udělá se jen pěna a až potom se smíchá s grankem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám " turbínku " z ikey za 50,–..na frappe ideál..vzala jsem rovnou za tu cenu dvě. o)
- Citovat
- Upravit