Penis v 16 letech

1
22.4.23 22:03

penis v 16 letech

Ahoj je mi 16 v listopadu mi bude 17 mel jsem 4 operace srdce mam opozdily vyvoj o 2 roky a chtel se zeptat muj penis ma v klidu 4 cm a v erekci 10 cm myslite ze mi jeste do 18 vyroste nebo uz ne dekuju predem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3212
22.4.23 22:12

Vývoj a růst trvá do cca 21let. Přestaň řešit čísla a velikost. Poznávej pomalu holky a brzy pochopíš, že tohle není to jediné, co slečny zajímá. Průměrná velikost je okolo 13cm při erekci, buď v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
22.4.23 22:32

A jak postupuje puberta (ideálně hodnocení dle Tannera)? Pokud jsou aktuálně známky ranějších fází (a není to tedy G5P5), tak ještě není všem dnům konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.4.23 23:45
@Jazmine píše:
Vývoj a růst trvá do cca 21let. Přestaň řešit čísla a velikost. Poznávej pomalu holky a brzy pochopíš, že tohle není to jediné, co slečny zajímá. Průměrná velikost je okolo 13cm při erekci, buď v klidu :kytka:

Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.4.23 23:52
@easydrink píše:
Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí. :lol:

Vždyť taky neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
23.4.23 00:35
@easydrink píše:
Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí. :lol:

Jsi normální? Tomu klukovi je 16let a je v naprostém standardu. Absolutně nechápu proč sem motáš něco, co sem nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65161
23.4.23 07:18
@Jazmine píše:
Jsi normální? Tomu klukovi je 16let a je v naprostém standardu. Absolutně nechápu proč sem motáš něco, co sem nepatří

Spis je to ten, co tu kazdou chvili dava rozmery sveho penisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.23 09:53
@Jazmine píše:

Ano, jsem normální. Ty jsi psala, že tohle není to jediné, co ženy zajímá. Tak jsem psal, že v těch diskuzích to pak bývá jinak. Není třeba se rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.23 09:54
@vokishka píše:
Spis je to ten, co tu kazdou chvili dava rozmery sveho penisu

Spíše bych řekl, že budeš hlupák, který tak obviňuje někoho z něčeho, co nemůžeš prokázat (a v tomto případě navíc i lživě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65161
23.4.23 09:56
@easydrink píše:
Spíše bych řekl, že budeš hlupák, který tak obviňuje někoho z něčeho, co nemůžeš prokázat (a v tomto případě navíc i lživě).

tak jistě, ty jsi tu jediný inteligent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42419
23.4.23 10:00

@filip16 pokud máš zpožděný vývoj, tak bych ještě nepanikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
23.4.23 11:17
@easydrink píše:

Jsi natvrdlej, nebo co? Pořád to nevylučuje mojí tezi, že to není to jediné na čem záleží. Nikde nepíšu, že na tom nezáleží. Neznám žádnou ženskou, který by ke štěstí stačila jen velká kláda. Stačí takto? Nebo ti je to potřeba rozepsat nějak víc polopaticky?

Ne, že to cpeš do příspěvku 16letýho kluka fakt nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 01:26

No někde jsem četla, že 4cm v klidu muzou mít i novorozeňata. To se mi nezdá, že by byl až takhle malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
24.4.23 22:05
@Kristýna_k.5 píše:
No někde jsem četla, že 4cm v klidu muzou mít i novorozeňata. To se mi nezdá, že by byl až takhle malý.

Tak to by bylo na novorozence zas moc. A do puberty se to zas tolik nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.4.23 22:08
@vokishka píše:
tak jistě, ty jsi tu jediný inteligent

Je vidět, že psaní lží ti jde výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek