Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj je mi 16 v listopadu mi bude 17 mel jsem 4 operace srdce mam opozdily vyvoj o 2 roky a chtel se zeptat muj penis ma v klidu 4 cm a v erekci 10 cm myslite ze mi jeste do 18 vyroste nebo uz ne dekuju predem za odpoved
Vývoj a růst trvá do cca 21let. Přestaň řešit čísla a velikost. Poznávej pomalu holky a brzy pochopíš, že tohle není to jediné, co slečny zajímá. Průměrná velikost je okolo 13cm při erekci, buď v klidu ![]()
A jak postupuje puberta (ideálně hodnocení dle Tannera)? Pokud jsou aktuálně známky ranějších fází (a není to tedy G5P5), tak ještě není všem dnům konec.
@Jazmine píše:
Vývoj a růst trvá do cca 21let. Přestaň řešit čísla a velikost. Poznávej pomalu holky a brzy pochopíš, že tohle není to jediné, co slečny zajímá. Průměrná velikost je okolo 13cm při erekci, buď v klidu
Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí. ![]()
@easydrink píše:
Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí.
Vždyť taky neplatí
@easydrink píše:
Je to zajímavé. Přitom, když jsou tady diskuze o velikosti, tak se drtivá většina žen shodne na tom, že malý je k ničemu a takovéto, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, neplatí.
Jsi normální? Tomu klukovi je 16let a je v naprostém standardu. Absolutně nechápu proč sem motáš něco, co sem nepatří
@Jazmine píše:
Jsi normální? Tomu klukovi je 16let a je v naprostém standardu. Absolutně nechápu proč sem motáš něco, co sem nepatří
Spis je to ten, co tu kazdou chvili dava rozmery sveho penisu
@Jazmine píše:
Ano, jsem normální. Ty jsi psala, že tohle není to jediné, co ženy zajímá. Tak jsem psal, že v těch diskuzích to pak bývá jinak. Není třeba se rozčilovat.
@vokishka píše:
Spis je to ten, co tu kazdou chvili dava rozmery sveho penisu
Spíše bych řekl, že budeš hlupák, který tak obviňuje někoho z něčeho, co nemůžeš prokázat (a v tomto případě navíc i lživě).
@easydrink píše:
Spíše bych řekl, že budeš hlupák, který tak obviňuje někoho z něčeho, co nemůžeš prokázat (a v tomto případě navíc i lživě).
tak jistě, ty jsi tu jediný inteligent
@filip16 pokud máš zpožděný vývoj, tak bych ještě nepanikařila.
@easydrink píše:
Jsi natvrdlej, nebo co? Pořád to nevylučuje mojí tezi, že to není to jediné na čem záleží. Nikde nepíšu, že na tom nezáleží. Neznám žádnou ženskou, který by ke štěstí stačila jen velká kláda. Stačí takto? Nebo ti je to potřeba rozepsat nějak víc polopaticky?
Ne, že to cpeš do příspěvku 16letýho kluka fakt nechápu
No někde jsem četla, že 4cm v klidu muzou mít i novorozeňata. To se mi nezdá, že by byl až takhle malý.
@Kristýna_k.5 píše:
No někde jsem četla, že 4cm v klidu muzou mít i novorozeňata. To se mi nezdá, že by byl až takhle malý.
Tak to by bylo na novorozence zas moc. A do puberty se to zas tolik nemění.
@vokishka píše:
tak jistě, ty jsi tu jediný inteligent
Je vidět, že psaní lží ti jde výborně.