Peníze na wellness

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
7.9.21 07:34

Prosím tě..tři dny, to jsou dvě noci. Vem si s sebou litr a jsi vysmátá. Proč bys to rušila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
7.9.21 08:02

V prvé řadě bych se podívala na web toho hotelu nebo zařízení, kam jedete. Tam bys měla najít, kolik je teda ten poplatek za pobyt (to bude v řádu desítek korun), najdeš ceny procedur (bez těch se navíc můžeš i obejít) a udeláš si představu, jak tam vypadá polopenze (většinou to zahrnuje bohatou bufetovou snídani a teplou večeři, buď bývá taky bufet nebo třeba výběr ze 2-3 jídel s polívkou, někde třeba i s dezertem). Pokud máš zaplaceno za ubytování, polopenzí i vstup do lázní, tak ostatní výdaje už podle mě budou minimální. Pokud to není extra dráha lokalita, počítala bych, že si koupím jeden menší oběd (první den dorazíte asi až po obědě, třetí den asi zase odejdete už před), že si třeba zajdu na nějaké kafe, a když to vyjde, objednám si nějakou masáž nebo něco. Když si vezmeš dvojku, tohle všechno se ti do toho podle mě vleze i s rezervou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
7.9.21 08:17

Já jsem jela před pár lety na víkendový pobyt, dvě noci, a navíc jsem neplatila skoro nic. Měla jsem plnou penzi, procedury v ceně, ovoce na pokoji, kávu a dezert v kavárně..nebylo potřeba skoro nic platit navíc. Možná nějaký výlet a zmrzku na kolonádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15728
7.9.21 08:20

8000,– / 30 = 266,67Kč na den, z toho se dá přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.9.21 08:38

Nekteri by se bez emimina ani nevy*rali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.9.21 08:50

Podivej se PRESNE, co je v cene, pak si najdi web toho hotelu a kolik stoji dalsi procedury, ktere bys pripadne chtela.

Bez toho se nehnes.

Pak pocitej plus 2× 200,– obed, 2× 150 nejaka kavarna, 2× 30 lazensky poplatek + cesta, jako minimum.

Ber to jako trenink samostatnosti si tohle vsechno najit a spocitat, nikdo ti to pod nos servirovat nebude.

A pak nebud prizdis.ac a jed, kdyz uz jste se tak domluvily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
7.9.21 09:21

1000,– ti musí stačit. Kdyžtak si tam nabrnkneš nějakýho zoufalce, co za tebe zaplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.9.21 10:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
17.září jedu na wellness pobyt s kamoskou,
Jedu na 3 dny, a vůbec netuším co všechno si zabalit a jak velkou hotovost si mám vzít s sebou. Kolik korun jste si s sebou vzaly vy, když jste někam jely na prodlouženy vikend? Mne zbyde po výplatě 8000 na účtu na cely měsíc a tak přemýšlím, ze bych to odpiskala a ten zájezd prodala a jela bych pristi rok, až těch financí bude lip.. co myslíte? Dekuju ❤️️

Záleží, co vše máš zaplaceno.. kupujeme mamine wellness pobyty all in, takže potřebuje max kapesné a někde se platí tzv vzdušné :think: :mrgreen: vše je pár Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí