Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, potřebuju někoho, kdo byl v Penzionu Bavlnka v Jižních Čechách. Hledám vhodné místo na letní dovolenou s dětmi (4 roky, 3/4 roku). Tento penzion se mi líbí, ale raději bych slyšela zkušenost někoho, kdo tam byl. Nebo máte jiné osvědčené místo, kam s malými dětmi? Chtěla bych něco, kde je rovina na kola, zázemí pro děti a polopenze. Díky!
@Katka a kubík tak jsem si ten penzion našla a jsem nadšená, okamžitě se zapisuji a do budoucna myslím že ho navštívíme, teda až bude nějaká ta ratolest
Do Jižních čech jezdívám, mám pár vytipovaných penzionků, ale vše je klasika, pro dospělé, ale tou Bavlnkou si mě překvapila, fakt pěkné ![]()
Dobry vecer,
Penzion jsem navstivila a je krasny, pokoje prostorne, zahrada je take krasna, na snidane maji mensi vyber, ale pro nenarocne staci, jen majitele nas hodne prekvapili a to negativne. Jezdime hodne casto a po cele CR a zatim se nikdy nestalo, ze bych mela tak spatny pocit z hostitelu. Naprosto nekomunikativni, neusmevavi lide. Poprve v zivote se nam stalo, ze se pri odjezdu s nama hostitel nerozloucil a nepopral treba hezkou cestu nebo cokoliv…
S pranim pekneho dne,
Sykorova
Aha, děkuji za postřehy…píšete, že jezdíte hodně po Čr. Prosím, nemáte nějaké doporučení, kam vyrazit. nejlépe směr Jižní Čechy, polopenze, zaměřené na děti…příjemní majitelé
? Děkuji!
Mohu doporučit penzion Andělský dvůr, nedaleko Jindřichova Hradce. To je úplně něco jiného.
Pěkný den
Sýkorová
Zdravím všechny, právě jsme se vrátili z penzionu Bavlnka v JC a byli jsme velmi spokojeni…pro malé děti ideální. Majitelé také byli v pohodě…nejsou to úplně extrovertové, ale snaží se vyhovět. Jídlo výtečné!!! ![]()
Já jedu s kamarádku v létě na pár dní do penzionu Ildam, třeba se někomu zalíbí.
Dobrý den,
dovoluji se připojit k hodnocení rodinného Penzionu Bavlnka v Jižních Čechách (Dvory nad Lužnicí). Strávili jsme s manželkou a 2 dětmi (syn 7 let a dcera 3 roky) v tomto penzionu pár úžasných dní… Souhlasím s výše uvedeným, kde je zmíněno, že jak penzion i okolí jsou nádherné - krásné prostředí, exkluzivně vybavený penzion zaměřený na rodiny s dětmi. Od letošního ledna má tento penzion nového majitele a dovoluji si zdůraznit, že to vše krásné podtrhuje ochota a vstřícnost, kterou majitelé penzionu svým zákazníkům poskytují - naprosto profesionální přístup, vše v penzionu i v jeho okolí upravené a udržované. Tedy diametrální rozdíl od majitelů předchozích. Jakýkoliv požadavek není překážkou a vždy Vám vyjdou maximálně vstříc, pokud to jen bude možné. Snídaně i večeře vynikající (dbáno na zdravou stravu - co lze, je domácí a velmi chutné). Lze i s obědem - mi jsme cestovali na kolech, tak pro nás byla polopenze dostačující. Pokoje výborně a moderně vybavené (opět zaměřeno na děti - ty mé byly uchváceni). Majitelé mysleli na vše do posledního detailu a pokud tento penzion navštívíte, budete mile překvapeni jak místem, krásami okolí tak i komfortem, který Vám majitelé penzionu budou ochotně dopřávat. Vřele doporučuji a já s rodinou se určitě rád vrátím…