Penzion bavlnka v Jižních Čechách s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.5.14 09:18

penzion bavlnka

Ahoj, potřebuju někoho, kdo byl v Penzionu Bavlnka v Jižních Čechách. Hledám vhodné místo na letní dovolenou s dětmi (4 roky, 3/4 roku). Tento penzion se mi líbí, ale raději bych slyšela zkušenost někoho, kdo tam byl. Nebo máte jiné osvědčené místo, kam s malými dětmi? Chtěla bych něco, kde je rovina na kola, zázemí pro děti a polopenze. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
3.5.14 10:16

@Katka a kubík tak jsem si ten penzion našla a jsem nadšená, okamžitě se zapisuji a do budoucna myslím že ho navštívíme, teda až bude nějaká ta ratolest :D Do Jižních čech jezdívám, mám pár vytipovaných penzionků, ale vše je klasika, pro dospělé, ale tou Bavlnkou si mě překvapila, fakt pěkné :palec:

• Citovat
  • Upravit
7.5.14 21:52

Dobry vecer,
Penzion jsem navstivila a je krasny, pokoje prostorne, zahrada je take krasna, na snidane maji mensi vyber, ale pro nenarocne staci, jen majitele nas hodne prekvapili a to negativne. Jezdime hodne casto a po cele CR a zatim se nikdy nestalo, ze bych mela tak spatny pocit z hostitelu. Naprosto nekomunikativni, neusmevavi lide. Poprve v zivote se nam stalo, ze se pri odjezdu s nama hostitel nerozloucil a nepopral treba hezkou cestu nebo cokoliv…
S pranim pekneho dne,
Sykorova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 13:47

Aha, děkuji za postřehy…píšete, že jezdíte hodně po Čr. Prosím, nemáte nějaké doporučení, kam vyrazit. nejlépe směr Jižní Čechy, polopenze, zaměřené na děti…příjemní majitelé :)? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.14 20:02

Mohu doporučit penzion Andělský dvůr, nedaleko Jindřichova Hradce. To je úplně něco jiného.
Pěkný den
Sýkorová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
29.5.14 21:07

aktuálně

Zdravím všechny, právě jsme se vrátili z penzionu Bavlnka v JC a byli jsme velmi spokojeni…pro malé děti ideální. Majitelé také byli v pohodě…nejsou to úplně extrovertové, ale snaží se vyhovět. Jídlo výtečné!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
29.5.14 21:29

Já jedu s kamarádku v létě na pár dní do penzionu Ildam, třeba se někomu zalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 17:13

Dobrý den,
dovoluji se připojit k hodnocení rodinného Penzionu Bavlnka v Jižních Čechách (Dvory nad Lužnicí). Strávili jsme s manželkou a 2 dětmi (syn 7 let a dcera 3 roky) v tomto penzionu pár úžasných dní… Souhlasím s výše uvedeným, kde je zmíněno, že jak penzion i okolí jsou nádherné - krásné prostředí, exkluzivně vybavený penzion zaměřený na rodiny s dětmi. Od letošního ledna má tento penzion nového majitele a dovoluji si zdůraznit, že to vše krásné podtrhuje ochota a vstřícnost, kterou majitelé penzionu svým zákazníkům poskytují - naprosto profesionální přístup, vše v penzionu i v jeho okolí upravené a udržované. Tedy diametrální rozdíl od majitelů předchozích. Jakýkoliv požadavek není překážkou a vždy Vám vyjdou maximálně vstříc, pokud to jen bude možné. Snídaně i večeře vynikající (dbáno na zdravou stravu - co lze, je domácí a velmi chutné). Lze i s obědem - mi jsme cestovali na kolech, tak pro nás byla polopenze dostačující. Pokoje výborně a moderně vybavené (opět zaměřeno na děti - ty mé byly uchváceni). Majitelé mysleli na vše do posledního detailu a pokud tento penzion navštívíte, budete mile překvapeni jak místem, krásami okolí tak i komfortem, který Vám majitelé penzionu budou ochotně dopřávat. Vřele doporučuji a já s rodinou se určitě rád vrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí