Penzion Bruk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4724
27.11.13 10:59

penzion Bruk

Dobrý den,
nevíte někdo co se stalo s penzionem Bruk? Plánovala jsem si tam letos zimní dovolenou. Loni na jejich stránkách člověk našel naprosto vše, včetně jídelníčku apod a letos stránky nefungují, na jiných stránkách omluva, že rezervovat pobyt nelze.. Přestal fungovat nebo ho mají jiní majitelé pod jiným názvem třeba.. Nevíte někdo? Byl mezi maminkami celkem oblíbený, pokud vím.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2897
27.11.13 11:18

Ahoj, Bruk skončil, byl tam nějaký problém v rodině, provozovatel ho musel převést na příbuzné vlastníka, kteří z něj chtějí mít soukromou chatu (budou jej přestavovat, možný prý i bourat a stavět něco jiného). Provozovatelé se odstěhovali, zatím nevím, že by měli v pronájmu něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.11.13 12:46

@zuzik03, děkuju. No nepotěšila jsi mně, ale aspoň vím na čem jsem. Nemáš typ na něco podobného, nejezdíte místo toho někam jinam? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
27.11.13 12:50

My na Bruk jezdili v létě, letos jsme místo toho byli tady http://penzionpodpralesem.cz/ bylo to moc fajn

zvažovali jsme ještě tohle http://www.horskydvur.cz/uvod to mi někdo doporučoval, ale osobní zkušenost nemám ;) zatím, příští rok to možná napravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
27.11.13 12:51

A na lyže je ještě super tohle www.snekin.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.11.13 12:57

Děkujuuu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.11.13 13:23

@zuzik03, ty jo, jeden typ hezčí než druhý, opravdu mockrát děkuju. Když člověk loví naslepo na netu, strašně špatně se hledá, co je vybavené pro mrňata a co ne. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
27.11.13 14:03

Není zač, rádo se stalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie