Penzion Permoník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2040
20.3.13 15:12

Penzion Permoník

Máte, prosím vás, někdo zkušenost s Penzionem Permoník - www.penzion-permonik.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
21.3.13 21:34

Máme, byli jsme tam předloni - tehdy s dvouleťákem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
21.3.13 22:02

@Nsoci A jak jste prosím byli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.3.13 22:22

My jsme byli moc spokojení, i když jsme nevyužívali všechno. Například dopolední programy pro děti - různé vyrábění, na to byl ještě tehdy moc malý. Odpolední program ano (výlety za pokladem, za skřítky atd.). Je pravda, že na kočárky to tam moc není - jakože byste si vyšli jen tak na procházku, protože to už jsou pravé Krkonoše, takže opravdu z kopce do kopce. Bezvadná je ta vnitřní herna - když prší, nebo když se vám nikam nechce, i pěkné venkovní hřiště. V přímé blízkosti pro pěší program nic není, na výlety je určitě potřeba přemísťovat se autem a teprve tam odtud na túru. Skvěle vymyšlená je věc pro větší děti - na turistických trasách v okolí (cca 10 km2) jsou dřevěné domečky vždy s pohádkou na vývěsní tabulce a hlavně s možností dostávat „razítka“, že tam dítě skutečně bylo. Za navštívení všech těchto míst je odměna - výborná motivace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.3.13 22:24

@Kacaacert Teď se dívám na metřík, že máte malé miminko - to si myslím, že je letos ještě asi brzo. To jeďte spíš někam na rovinu, ať můžete v klidu jezdit s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
22.3.13 00:09

@Nsoci Moc, moc děkuju za radu. My máme 5-ti měsíční dvojčata, takže v červenci budou mít 9 měsíců. Tedy hledáme pěkné místo s hernou, nejlépe i bazénem, ale hlavně na procházky s kočárkem - takže moc děkuju za radu a Permoníčka si necháme na později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanka Stará
6.10.13 19:35

Penzion Permoník - úžasný zážitek

Naše celá rodina byla naprosto nadšena z pobytu na Permoníku. Strávili jsme tam prodloužený podzimní víkend „s hodnými krkonošskými strašidýlky“ a bylo to naprosto úžasné. Obě děti (3 a 7 let) nadšené. Skvělý animační program. Děti pořád měly co dělat a vůbec neměly čas se nudit ;). Kromě programu měly k dispozici i krásně vybavenou hernu a tělocvičnu.
Nutno je taky zmínit excelentní kuchyni. I přes to, že jsme měli objednanou plnou penzi, nebyl žádný problém si jiné jídlo doobjednat, ale nebyl pro to důvod. Jídla byla skvělá jak pro děti, tak pro dospělé. Nebyl problém si přidat. Pan kuchař je opravdový Mistr.
A samozřejmě musím zmínit paní domácí. Omlouvám se za familierní oslovení, ale paní Semerádová je opravu úžasná a dokáže vykouzlit skvělé domácí prostředí. Je ochotná v případě potřeby zajistit i nadstandardní služby. Projevila skvělý lidský přístup i v situaci, kdy nám jeden syn onemocněl.
A pokoje hezké, světlé, veselé. Zároveň musím říct, že jsem se dobře vyspala a i má vybíravá záda, která jinde na cizích postelích trpí, si lebedila :D
Shrnuto a podtrženo - Permoník si jednoznačně zaslouží označení jako baby či family friendly ubytování. Určitě se tam ještě vrátíme.
Bylo to SUPER, SUPER, SUPER!!!

• Citovat
  • Upravit
Irena G.
7.10.13 09:31

zima

Dobrý den,
poprvé jsme jeli na Permoník, když holkám byl 1,5 roků a 3,5 roků a následující dvě zimy jsme nikam jinam nechtěli. Taky jsme tam byli na Halloweenský víkend, který byl taky suuper. Na Permoník (i Ťapku) jezdíme moc rádi, je to tam vždy skvělé a pohodové. Opravdu pro děti, a tím i pro rodiče, ráj a pohoda.

• Citovat
  • Upravit
1026
7.10.13 10:22

Já tedy nebyla přímo na Permoníku (i když mám na něj skvělé reference), ale na Sněžence kousek od něj. Bylo to loni v létě, synovi bylo 5m a s kočárkem jsme chodili každý den na výlety naprosto v pohodě (i 20km). Tak to jen jak tu někdo psal, že se musí jezdit autem, tak nemusí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ingrid Rafajová
7.10.13 14:04

Tak mi nedá jinak, než napsat… I já mohu jen a jen doporučit a na tento dětský penzion budu pět jen a jen samou chválu. Letos jsme strávili prodloužený čarodejnický víkend v dubnu a domů se nám vůbec nechtělo. Krásné prostředí, super ubytování, o stravě, o té ani nemluvím, vynikající - vše vařeno z čerstvých surovin, např. mě dostala čerstvě nastrouhaná zelenina v polévce, protože s tím se člověk jen tak někde v restauraci nesetká, většinou dají všude mraženou…Pan kuchař je opravdový MISTR…, pro děti úžasné zázemí včetně herny, tělocvičny a venkovního hřiště, báječný program pro děti, že se opravdu neměly ani čas nudit, jak tady paní zmiňovala. Paní Semerádová, báječná, vstřícná žena. A když vezememe ty ceny, tak se dají vychytat i slevy, které jsou poskytovány, člověk musí koukat na stránky Permoníku. Např. teď, na prodloužený víkend byla sleva jedno dítě placené a druhé zdarma…Chystali jsme se, ale nemoc nám to nedovolila, takže se budeme těšit na zimu a vyrazíme určitě za Permoníkama v lednu na lyže… Jste báječní, celý personál a já Vám strašně moc a moc fandím… :)

• Citovat
  • Upravit
Petra Juřenová
7.10.13 21:12

Letní pobyt

Na Permoníku jsme byli poprvné když syn měl 9 měsíců a dcera o 2 roky víc. Musím říct, že je to místo pro děti všech věkových kategorií. Když jsme se po návratu ptala dcery kam chce jet za rok na dovolenou bylo opět rozhodnuto na Permoník :-), takže o rok pozděj jsme jeli znovu a opět velká spokojenost. Na kočárek je zde taky prostor, takový výlet na chatu Borůvka úžasné a to nemluvím o báječných borůvkových knedlících. Pokud někdo chce do terénu není problém dát děti do nosičky, i ta byla v místě k zapůjčení :-). Báječný animační program pro děti - dodnes máme schované výrobky (trička, korálky, čepičky skřítků :-). Opravdu MOHU JEN DOPORUČIT. Jen mohu poradit, že pokud chce někdo konkrétní termín je potřeba si zajisti místo např. na léto rezervaci už i v prosinci, takový je zájem :-)) (vlastní zkušenost). Ještě budem muset někdy vyzkoušet pobyt v zimě :-).

• Citovat
  • Upravit
Petra Juřenová
8.10.13 21:45

„kolik“ nebo kdo jste - rozhodně lepší je napsat svůj osobní názor a své jméno než se schovávat za nějakou nic neříkající přezdívku :-(

• Citovat
  • Upravit
1026
8.10.13 22:41

Já myslím, že ty příspěvky jsou pouze důsledkem toho, že Permoník na svém FB profilu dal odkaz na toto diskusní forum a poděkoval. No, takže sem kliknou i lidi mimo emimino a když chtějí napsat svou zkušenost, tak když nejsou registrovaní, tak alespoň napíší své jméno. Neměla bych to nikomu za zlé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marketa Malecka
9.10.13 20:19

No já v ceníku vidím, že dítě do dvou let bez nároku na lůžko zdarma. Mám 4 měsíční holčičku tak jsem hledala ubytování v zimě na hory. Ceny byly vesměs stejné 600na noc, ale bez jídla a programu. Takže si myslím, že to není špatné. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Irena G.
9.10.13 21:32

Mlask má pravdu, proto jsem sem šla a žádnou historii tu nemám ani o ni nestojím. Proč by se zase někde měla registrovat. Chci jen pochválit a doporučit „náš“ Permoník.
My na Permoníku byli vždy v zimě (3×) a jeden podzimní víkend. Je tam sauna v ceně pobytu. A dochází masér. Je tam však krásně odpočinkové vyžití i bez bazénu a vířivky. Do večerních programů jsme se moc rádi zapojovali i s dětmi a bylo to vždy super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix