Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já myslím, že ty příspěvky jsou pouze důsledkem toho, že Permoník na svém FB profilu dal odkaz na toto diskusní forum a poděkoval. No, takže sem kliknou i lidi mimo emimino a když chtějí napsat svou zkušenost, tak když nejsou registrovaní, tak alespoň napíší své jméno. Neměla bych to nikomu za zlé. ![]()
No já v ceníku vidím, že dítě do dvou let bez nároku na lůžko zdarma. Mám 4 měsíční holčičku tak jsem hledala ubytování v zimě na hory. Ceny byly vesměs stejné 600na noc, ale bez jídla a programu. Takže si myslím, že to není špatné. ![]()
Mlask má pravdu, proto jsem sem šla a žádnou historii tu nemám ani o ni nestojím. Proč by se zase někde měla registrovat. Chci jen pochválit a doporučit „náš“ Permoník.
My na Permoníku byli vždy v zimě (3×) a jeden podzimní víkend. Je tam sauna v ceně pobytu. A dochází masér. Je tam však krásně odpočinkové vyžití i bez bazénu a vířivky. Do večerních programů jsme se moc rádi zapojovali i s dětmi a bylo to vždy super.
Ahoj všichni, kdo jste byli na Permoníku. Chceme se tam ubytovat, ale nevíme jestli je lepší Ťapka nebo Permoník?? Poraďte, kdo jste byl..máme 2 letého kluka…Markéta
„kolik“ nebo kdo jste - rozhodně lepší je napsat svůj osobní názor a své jméno než se schovávat za nějakou nic neříkající přezdívku