Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
lemaz píše:
Nevím o nikom a jsem neustále přesvědčená, že to je výmysl.
Souhlas ![]()
no právě, jsem už na tomto světě opravdu dost dlouho a ještě jsem nikdy nenarazila na nikoho, kdo by přístroj měl a ještě taky jsem nikdy nezaregistrovala, že by na to někde hledali vhodné adepty, jak třeba ví, že naše rodina není dobrým vzorkem, že jo?
podle mě, jak Nova natočila do Víkendu reportáž o jedné rodině, která zařízení má, natočit se dá cokoliv, že? ![]()
Mišuna píše:
Já bych ho hrozně chtěla abych jim tu sledovanost aspoň trochu snížila, ale nikdo mi ho nenabídl.
no to by se asi divili, kdyby to dali k nám nebo k vám, že jo ![]()
rázem by byly ty jejich koláče pěkně okousané
![]()
Taky neznám nikoho, kdo by ho měl. Mám pocit, že je to jen blamáž. Už vidím rodinku, jak se přihlašuje ke sledování televize, při přepínání programů se dohadují kdo si to přepnutí veme na sebe atd ![]()
![]()
Mě celý slavný peoplemetry přijdou jako výmysl.
Grafy namaluje každý trošku počítačově zručný člověk a každá stanice si může nahlásit sledovanost jakou chce.
Osobně neznám nikoho, kdo by měl něco takovýho doma. Možná by to šlo sledovat teď v době satelitů a setup boxů.
taky sem o někom takovým nikdy neslyšela a myslím si že je to výmysl.. ![]()
Dobrá diskuse. Čekala jsem, že se aspoň jeden člověk ozve, ale nic. Taky nikoho s peoplemetrem neznám.
Mně fascinuje, když např. Nova tvrdí, že na ten a ten díl toho a toho seriálu se dívalo 1.356.276 diváků. Vždycky si říkám, jestli ví, že já jsem se nedívala
Jako říct „zhruba 1,3 milionu“, to bych ještě brala.
Ale 3 tisíce jedinců přepočítávat na 10 milionů? To teda musí být přesné výsledky !!!
Jiřina
Nemám a neznám nikoho kdo má…
a víme,jak jede chlap s ovladačem ruce že
že by se pokaždé nějak „přihlašoval“??? ![]()
Miriamm píše:
http://www.mediaresearch.cz/
je tam spousta „informací“ ale pořád to není živý důkaz toho, kdo to má doma nebo jak se k tomu dostat
![]()
Do panelu domácností se nelze dobrovolně přihlásit. Panel domácností je vybírán náhodně, tak aby reprezentoval rozložení domácností a jednotlivců v celé ČR. Každá domácnost má „šanci“, že bude do panelu v rámci náhodného výběru vybrána.
Miriamm píše:Miriamm ale to jsou všechno známé údaje, nás by spíš zajímal živý důkaz tohoto výzkumu
Do panelu domácností se nelze dobrovolně přihlásit. Panel domácností je vybírán náhodně, tak aby reprezentoval rozložení domácností a jednotlivců v celé ČR. Každá domácnost má „šanci“, že bude do panelu v rámci náhodného výběru vybrána.http://www.ato.cz/…y-a-odpovedi
Nevím co si představuješ pod pojmem živý důkaz,jedině by ses do také domácnosti musela přímo přijít podívat.
Přihlásit se sama nemůžeš a když ti nestačí takové důkazy jaké jsem dala do odkazu ![]()
Nebo myslíš že by na těch stránkách lhali a kdo by na tom měl zájem,to je nesmysl.
Prostě to existuje a smiř se s tím ![]()
Včera tu proběhl v jedné diskuzi dotaz ohledně peoplemetru.
Našla jsem tyhle informace:
Peoplemetrové měření realizované v ČR spočívá ve vytipování skupiny více než 3 tisíc jednotlivců starších 4 let v ca 1300 domácnostech, které za úplatu provozují u svých TV přijímačů technické zařízení, pomocí kterého speciálním dálkovým ovládáním přepínají sledované pořady (podobně jako běžným dálkovým ovládáním přímo na TV přijímači). Při přepínání se však musí jednoduše identifikovat, o jakého člena domácnosti jde, resp. který člen domácnosti je v danou chvíli u televizoru - pokud program sleduje více osob, musí se každý „přihlásit“. Vytipování osob slouží k tomu, aby bylo dosaženo optimálního rozvrstvení zkoumaných osob napříč především věkovými a sociálními vrstvami obyvatelstva, souměrného geografického rozmístění včetně rozdělení pohlaví. Zařízení pak s přesností na jednotky vteřin zaznamenává, který program je aktuálně přepnut. Sebraná data průběžně odesílá pomocí technologie GSM k centrálnímu vyhodnocení.
Uživatelé peoplemetrů musí zůstat v anonymitě, aby nemohlo dojít k jejich ovlivňování.
Tento systém je však natolik nákladný, že jej jsou schopny hradit pouze velké televizní společnosti. Ostatní televize využívají jednodušších a nesrovnatelně méně přesných postupů, spočívajících buď v přímém anketním průzkumu, nebo v rámcovém odhadu např. na základě ohlasů diváků apod.
A protože na eMimino chodí dost maminek, tak mě napadlo se zeptat, jestli ho někdo doma máte nebo víte o někom, kdo tohle zařízení má?